SENIORTRENING

Det blir viktigere og viktigere å opprettholde gode treningsvaner jo eldre man blir! En sterk fysisk kropp gir en rekke fordeler som du, spesielt som eldre, drar stor nytte av i hverdagen.

Benskjørhet, dårlig sirkulasjon, tap av muskelmasse, problemer med balanse og bevegelighet er plager som ofte melder seg med økende alder. Etter hvert som dette utvikler seg, vil mange møte store utfordringer ved daglige gjøremål.

Hold deg frisk med trening for eldre

Ved hjelp av jevnlig og riktig trening vil du kunne minske, og i beste fall forhindre, utvikling av typiske aldringsplager og få en bedre hverdag både fysisk og psykisk!

Våre instruktører og personlige trenere har kompetanse for å tilrettelegge trening for eldre med ulike fysiske problemstillinger.

Det finnes også gruppetimer spesielt tilrettelagt for eldre på formiddagen om du har lyst å trene med flere og være sosial i samme slengen. Beskrivelse av timene finner du nedenfor. Sjekk timeplanen på ditt nærmeste Nr1 Fitness treningssenter for tidspunkt!

Sosialt og kjekt

Ved Nr1 Fitness har vi med årene fått en god, stabil gjeng med godt voksne medlemmer. Etter gruppetimene tar vi gjerne en kopp kaffe og slår av en prat med gruppen. Vi vet at denne sosiale delen er noe våre godt voksne medlemmer setter høyt, og som våre instruktører også ser på som et kjekt innslag i treningshverdagen. Om du er nysgjerrig på våre timer for godt voksne, og har lyst til å bli en del av vår unike atmosfære, ta turen innom i dag for en prøvetime!

Seniortrening - de Blå timene

De blå timene passer for deg som er godt voksen eller har spesielle behov eller hensyn å ta til kroppen din. I tillegg til helsegevinsten fra timene med seniortrening opplever mange deltagere på våre blå timer det sosiale miljøet i timene blir givende og viktig i hverdagen.

Godt Voksen Sirkel 

Godt Voksen Sirkel er en enkel time på 45 min med god instruksjon i effektive og enkle øvelser. Denne timen trener hele kroppen på en enkel og morsom måte å trene hele kroppen på. Timen inneholder en styrke- og balanseøvelse hvor vi styrker kroppen med blant annet frie vekter, strikk og matteøvelser. Timen avsluttes med en avslappende uttøyning.
Lav belastning på rygg og knær men med god intensitet.