Åpningstider Nr1 Fitness Åsane

 

Nr1 Fitness Åsane har åpent 24 timer i døgnet, 365 dager i året.


Alle våre medlemmer får utstedt sitt private nøkkelkort, som gjør at du står helt fritt til å velge når du måtte ønske å trene. Resepsjonen er bemannet på følgende tidspunkt:


Bemannede åpningstider:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

09.00 - 21.30

09.00 - 21.30

09.00 - 21.30

09.00 - 21.30

09.00 - 19.00

10.00 - 15.00

12.00 - 16.00

De fleste ønsker å trene mellom 09-21, men er du en av de som har andre behov vil vi gjerne gi også deg muligheten til å gjøre noe positivt for helsen din. Ved å være tilgjengelig hele døgnet og åpent hele året, håper vi at enda flere vil finne glede i trening.

 

Regler for bruk av medlemskort

For å kunne kombinere et døgnåpent senter med lave medlemspriser, vil senteret være ubemannet utenfor kjernetiden. For å kunne opprettholde tilbudet om døgåpne fasiliteter er vi avhengig av at medlemmene våre forholder seg til, og respekterer, underforstående regler for bruk av senteret i ubemannede perioder.

  • Medlemskortet er personlig og kan ikke lånes bort, man kan ei heller låse inn andre på eget kort. Misbruk av medlemskortet vil medføre et gebyr på kr 3000.
     
  • Medlemskortet må registreres ved inngangsdør av alle medlemmer under hvert enkelt besøk. Det vil si at man må trekke kortet selv om annet medlem bruker sitt kort til å åpne døren. Av sikkerhetsmessige årsaker skal det til enhver tid være registrert hvem som befinner seg i lokalet.
     
  • Alle medlemmer plikter å ha medlemskortet lett tilgjengelig under trening da det kontinuerlig gjennomføres sikkerhetskontroller.

 

Trivselsregler på Nr1 Fitness Åsane

Ordinære trivselsregler er gjeldende også i ubemannede perioder.

Senteret skal kun brukes i henhold til dets formål som er trening. Uhensiktsmessig bruk av senteret vil ikke bli akseptert og kan føre til umiddelbar oppsigelse av medlemskap. Slike forhold kan for eksempel være bruk av narkotiske midler, alkohol, særs uanstendig oppførsel, hærverk og brudd på øvrige regler.

Området vil til enhver tid være overvåket og sikkerhetsselskap og ansatte vil foreta jevnlige kontrollrunder på senteret.