Nr1 Fysioterapi

Har du smerter i nakke, skulder eller rygg? Plager i bekken, kne eller fot?

Nr1 Fysioterapi og kiropraktikk kan hjelpe deg; Her er det kort ventetid og rimelige priser!

Nr1 Fysioterapi og kiropraktikk holder til i lokalene til treningssenteret Nr1Fitness i Åsane. Du som pasient vil ha tilgang til hele treningssenteret, alt av utstyr og fasiliteter mens du er under behandling av en av våre terapeuter. Du behøver ikke være medlem av treningssenteret for å få behandling hos oss og du trenger ikke henvisning fra lege.

 

Våre terapeuter:

Fysioterapeut Solveig Ophuus:  Hun har bachelor  i fysioterapi fra Høyskolen i Bergen, godkjent kurs innen IMS (nålebehandling) og kinesiotape. Solveig har tatt flere kurs med fokus på behandling av nakke, skulder og ryggplager og hun har kurs innen tilpassning av innleggssåler. Hun jobber i tillegg som treningsinstruktør ved Nr1 Fitness.

Fysioterapeut Cathrine Bader: Hun har bachelorgrad i fysioterapi fra Høyskolen i Bergen, godkjent kurs innen IMS og kinesiotape. Hun tar for tiden en mastergrad i psykomotorisk fysioterapi. I tillegg har hun gjennomført kurs i fysioterapi for voksne med nevrologiske sykdommer og kurs med fokus på behandling av skulder og rygg. 

Kiropraktor Hilde Hamre: Hun har 5-årig masterutdanning i kiropraktikk fra England. Hun har jobbet ved universitetets sportsklinikk med fokus på idrettsskader. Hun har kurs i idrettskader og forebyggende trening mot idrett. Hilde behandler folk med muskel og skjelettplager i alle aldrer og tilpasser behandlingsmetodene deretter.

 

Klikk her for oversikt over ledige timer og online booking!

 

 

Priser fysioterapeut:

Undersøkelse/behandling 45 min: 440 kr

Behandling 30 min: 390 kr

Behandling 60 min: 590 kr

Pakketilbud: Kjøp en pakke med 5 behandlinger og få sjette behandlingen GRATIS! Totalt 2200 kr.

Tilpassing og kjøp av Superfeet såler: 600 kr.

 

Priser kiropraktor:

Første konsultasjon/undersøkelse 40 min: 590 kr

Behandling 20 min: 390 kr

Treningsprogram med gjennomgang 30 min: 390 kr

 

Ring i dag for en uforpliktende samtale eller bestilling av time!

Telefon:  40 53 71 73

Hjemmeside: http://www.nr1fysioterapi.no/

E- mail: post@nr1fysioterapi.no