Nr1 Fysioterapi og Kiropraktikk

 

 

Har du smerter i nakke, skulder eller rygg? Plager i bekken, kne eller fot? Eller har du behov for oppfølging innen trening og øvelser?

Nr1 Fysioterapi og kiropraktikk kan hjelpe deg; Her er det kort ventetid og rimelige priser!

Nr1 Fysioterapi og kiropraktikk holder til i lokalene til treningssenteret Nr1Fitness i Åsane. Du som pasient vil ha tilgang til hele treningssenteret, alt av utstyr og fasiliteter mens du er under behandling av en av våre terapeuter. Du behøver ikke være medlem av treningssenteret for å få behandling hos oss og du trenger ikke henvisning fra lege.

 

Våre terapeuter:

Fysioterapeut Solveig Ophuus  
Hun har bachelor  i fysioterapi fra Høyskolen i Bergen, godkjent kurs innen IMS (nålebehandling) og kinesiotape. Solveig har tatt flere kurs med fokus på behandling av nakke, skulder og ryggplager og hun har kurs innen tilpassning av innleggssåler. Hun jobber i tillegg som treningsinstruktør ved Nr1 Fitness.

Fysioterapeut Cathrine Bader
Hun har bachelorgrad i fysioterapi fra Høyskolen i Bergen, godkjent kurs innen IMS og kinesiotape. Hun tar for tiden en mastergrad i psykomotorisk fysioterapi. I tillegg har hun gjennomført kurs i fysioterapi for voksne med nevrologiske sykdommer og kurs med fokus på behandling av skulder og rygg. 

Kiropraktor Hilde Hamre
Hun har 5-årig masterutdanning i kiropraktikk fra England. Hun har jobbet ved universitetets sportsklinikk med fokus på idrettsskader. Hun har kurs i idrettskader og forebyggende trening mot idrett. Hilde behandler folk med muskel og skjelettplager i alle aldrer og tilpasser behandlingsmetodene deretter.

Fysioterapeut Synne Isaksen
Hun har tatt utdannelsen ved Saxion Uneversity of Applies Sciense i Nederland. Hun har kurs i IMS ( nålebehandling) og bruk av kinesiotape og hun er stadig på utkikk etter nye kurs.Synne tilbyr også treningsveiledning/ treningsterapi, massasje og mobilisering.

 

Klikk her for oversikt over ledige timer og online booking!

 

 

Priser fysioterapeut

Undersøkelse/behandling 40 min: 440 kr

Behandling 30 min: 390 kr

Behandling 60 min: 590 kr

Tilpassing og kjøp av Superfeet- såler: 600 kr.

 

Priser kiropraktor

Første konsultasjon/undersøkelse 40 min: 600 kr

Behandling 20 min: 400 kr

Treningsprogram med gjennomgang 30 min: 400 kr

 

Ring i dag for en uforpliktende samtale eller bestilling av time!

Telefon:  40 53 71 73

Hjemmeside: http://www.nr1fysioterapi.no/

E- mail: post@nr1fysioterapi.no