Lipoklinikken

Ønsker du hjelp til å stramme opp løs hud, bli kvitt
avfallsstoffer eller fjerne væskeansamlinger? Ved
hjelp av våre behandlinger hjelper vi deg på en trygg
og effektiv måte. Kontakt oss for en uforpliktende prat
eller dersom du har spørsmål om våre behandlingsformer,
Cavi Lipo, Lymfedrenasje eller Urtewraps.
 

 

Cavi Lipo

Cavi Lipo hjelper deg med følgende:

  • Inn i cm
  • Stramme opp slapp hud
  • Minske cellulitter
  • Dempe strekkmerker og sprengte blodkar
  • Definere muskler og fremme treningsresultat
  • Behandlingen stimulerer også lymfesystemet, noe som hjelper kroppen å skille ut avfallsstoffene som er lagret i fettcellene.

Ved bruk av lavfrekvente ultralydbølger med høy intensitet vil det på en kontrollert måte dannes små vakuumbobler i vevsvæsken, som videre varmes opp av friksjonen mellom fettcellenes fett  og vakuumboblen. Kavitasjon oppstår og cellen destrueres (sprekker) i kroppen.
Denne innovative metoden fjerner fett som kan være vanskelig å bli kvitt selv med riktig kosthold og trening.

Behandlingen er helt smertefri og krever ingen bedøvelse, inngrep eller lignende. Det eneste du kjenner er en svak varme når sonden beveges mot huden din. Du kan straks gå tilbake til dine vanlige gjøremål etter behandlingen.

Kavitasjon som oppstår i Cavi-Lipo - behandlingen har en frekvens som bare påvirker fettcellene.

  • Gratis konsultasjon
  • Vi anbefaler minimum 6 behandlingstimer
  • De som ikke er medlemmer ved Nr1 Fitness kan kostnadsfritt benytte våre kondisjonsapparater i 45 minutter etter behandlingen.

 

Viktig: Avbestilling må skje innen 24 t før behandling, ellers må behandlingen betales i sin helhet.

 

Lymfedrenasje

Lymfedrenasje hjelper kroppen til å kvitte seg med avfallsstoffer, hjelper til med å holde vannbalansen i orden og har viktige oppgaver i forbindelse med kroppens immunforsvar. Dersom musklene i kroppen er lite aktive, trenger kroppen hjelp til å få i gang sirkulasjonen. Ved å ta lymfedrenasje får kroppen drahjelp til å sette i gang sirkulasjonen, som igjen fjerner opplagret avfallstoffer fra kroppen. Lymfedrenasje forbedrer hud og almenntilstand, og er meget nyttig for å forebygge sykdommer og plager.


Fordelene er mange: Huden strammes opp, blodsirkulasjonen øker, fjerner ødem (væskeansamlinger) fastlåste spenninger løser seg opp og flere sover bedre om natten. De som har et stillesittende liv, feil kosthold eller som har brukt medisiner vil også kunne merke gode forskjeller i hverdagen.

Vi anbefaler en kur på 8 -12 behandlinger.

 

Urtewraps

Urtewraps virker oppstrammende på huden og kan redusere strekkmerker, men dens hovedoppgave er å hjelpe kroppen å kvitte seg med avfallsstoff. Wraps gir altså en ypperlig detox!

Halvparten av urtene virker direkte på huden - strammer opp, tilfører fukt, øker elasiteten og trigger hudcellene til å fornye seg raskere enn normalt.
Den andre halvparten trenger inn i kroppen. De hjelper kroppen med noen av dens naturlige prosesser:

1. Fettcellene inneholder avfall, som kontinuerlig brytes ned i kroppen. Urtene hjelper til med dette, slik at mer avfall brytes ned raskere.

2. Urtene trekker avfallet ut av fettcellen og inn i lymfesystemet. Lymfen frakter avfallet over i blodbanen, som igjen frakter avfallet til nyrene. Urtene øker blodgjennomstrømmingen, slik at mer avfall fraktes til nyrene.

3. Kroppen kvitter seg så med avfallet gjennom urin. Urtene øker òg urinproduksjonen, slik at kroppen kvitter seg med mer avfall.

Det er derfor veldig viktig å drikke mye vann (helst 3 liter per dag) mens du holder på med detox-kuren. Gjør du ikke det, kan du bli uvel, og avfallet blir værende i kroppen, og ender til slutt opp igjen i fettcellene.

En voksen person kan ha oppspart mye avfall i tarmene sine, og det er veldig bra for kroppen å få hjelp til å skille ut dette! En hyggelig bivirkning er at man ofte minsker i centimeter etter hvert som kroppen kvitter seg med avfall, fordi fettcellen da får mindre fyll og dermed minsker i volum. Det er også dette som gjør at cellulittene blir mindre tydelige.

En kur er på 12 wrap som ligges på hver 3 dag, samt defining gel morgen og kveld på dagene du ikke wraps. 
Deretter anbefales det å bruke defining gel videre for å forebygge, den vil da gi en kontinuerlig detox. Noen ønsker også å vedlikeholde med wraps, og bruker for eksempel en i måneden, eller annen hver måned i 6 måneder. Det er mye som spiller inn på hvor lang tid det går før en trenger vedlikehold.

 

Priser:

Wraps:                 kr 250,- pr. pakke

Defining gel:       kr 298,- pr. stk

Chinup Patch:     kr 60 pr. stk 

 

Kontakt resepsjonen for timebestilling, Tlf.: 55 70 80 20 eller eli@nr1fitness.no