Basisball

BasisBall hos Nr1 Fitness

Vi har BasisBall hos Nr1 Fitness! En BasisBall er en medisinball med håndtak og vekt som brukes for å trene absolutt hele kroppen. Du kan både trene med ballen på egenhånd i styrkesalen eller på en av våre supereffektive gruppetimer! Treningsøktene med BasisBall er basert på konseptet med basistrening. Vil du lære mer? Les videre for en enkel innføring i konseptet eller gå inn på BasisBall.com for å lære mer her!

Basistrening med BasisBall

Basistrening er grunnleggende trening som bidrar til en helhetlig utvikling av kroppen din. Det er trening som legger grunnlaget for all annen trening, og det kan virke skadeforebyggende. Ved å legge til basistrening i ditt treningsprogram gir du deg selv et godt grunnlag for å bli enda bedre i for eksempel spesifikke idretter eller treningsformer (1). Basistrening er også ypperlig for å trene på teknikk i ulike øvelser.

BasisBall er produsert av gründerne Siri Linn Haugen og Silje Blindheim. De har laget et knallkonsept som har slått veldig godt an i hele Norge. Ifølge nettsiden deres er trening med BasisBall basert på en helhetlig treningsfilosofi. Det er trening for alle, kan virke skadeforebyggende og forbedrer fysiske prestasjoner (2). Det er enkel og gøy trening som kan gjøres hvor som helst, så lenge du har en ball! Du kan både kjøpe en ball som privatperson, bruke de som ligger i styrkesalen på treningssentrene våre og trene gruppetimer med BasisBall på flere treningssentre.

Ballen er et helt supert verktøy for hjemmetrening eller solotrening. Ballen veier fra 3 til 12 kilo, og du kan for eksempel ta vanlige øvelser som knebøy, utfall og skulderpress med ballen. Du holder enkelt i håndtakene og du velger selv hvordan du vil holde armene for ulik belastning. Her er det kun fantasien som setter stopper for treningsøkten!

Basisball

Gruppetimer med BasisBall

Hos Nr1 Fitness tilbyr vi en rekke gruppetimer med BasisBall. Disse timene ledes av instruktører som har gått på kurs hos BasisBall, og følger gruppetimeoppsettet som de har laget. Øktene vi kjører er BasisBall CenterCore®, BasisBall 4×4, BasisBall RAW®, BasisBall Athletic® og BasisBall RIT. Alle disse treningsøktene vil utfordre deg og kroppen din, blant annet når det gjelder styrke, mobilitet og utholdenhet. En slik treningsøkt har ikke fokus på avanserte øvelser og kombinasjoner som krever masse koordinering. Alle øvelsene er enkle å gjennomføre, men svært effektive. Du kan lese mer om våre kombinasjonstimer her.

Vil du teste ut en av våre supre gruppetimer?

Ta en kikk på timeplanen til ditt nærmeste treningssenter. Der får du en full oversikt over hvilke gruppetimer som tilbys på akkurat det senteret! Du kan lese mer om hvilke gruppetimer som tilbys hos Nr1 Fitness her, med enkle forklaringer av timene. Er du ikke medlem hos oss, men ønsker å prøve ut en gruppetime? Da anbefaler vi at du registrerer deg for en gratis prøvetime! Du kan også ta kontakt med den flotte gjengen i resepsjonen på våre treningssentre dersom du vil teste ut en gruppetime. Du kan også bli medlem her eller klikke på knappen under for å bli medlem. Velkommen til oss!