toppbilde

Trivselsregler

Trivselsregler

På alle våre Nr1 Fitness sentre har vi noen enkle og greie retningslinjer vi ber våre medlemmer overholde:

 • Vennligst ikke benytt singlet i vår styrke- og kondisjonsavdeling
 • Benytt innesko
 • Vær vennlig å sett på plass utstyr etter bruk
 • Ved stor pågang på utstyret, ta hensyn og la andre slippet til når du har pause
 • Vis god hygiene
  – Vask treningstøyet ditt etter bruk
  – Vis god håndhygiene
  – Tørk av apparater og utstyr etter bruk
  – Benytt gjerne håndkle under treningsøkten

Hvorfor har vi singletforbud?

Vår misjon er å være Norges triveligste treningssentre, og da er det viktig for oss at alle våre medlemmer føler seg vel, uansett form og forutsetninger.

Veldig mange vegrer seg for å trene på treningssentre nettopp fordi de opplever et stort kroppspress. Vi ønsker å legge til rette for at terskelen skal bli så lav som mulig for å begynne å trene med den kroppen man har.

På bakgrunn av dette har vi valgt å innføre singletforbud i våre styrke- og kondisjonsavdelinger. Dette er et område hvor medlemmene ferdes på egenhånd. Mange er svært godt trent, noe vi selvfølgelig er veldig glad for, men kroppsfokuset er generelt ofte høyere her enn i for eksempel gruppesalene. I gruppesalene er det også alltid en instruktør til stede som skaper trygghet for deltakerne. Sentrene våre er ubemannet store deler av døgnet og vi er derfor ikke til stede til enhver tid for å ivareta medlemmene som driver egentrening. Vi opplever at singletforbudet skaper en mer folkelig atmosfære og dette er også tilbakemeldinger vi får jevnlig fra våre medlemmer.

Vi håper på forståelse for våre retningslinjer og oppfordrer også til anstendig bekledning for øvrig.