Vaktgebyr


Vi minner om det årlige vaktgebyret på kr 250 som trekkes 25. mars. Er du inne i ditt første treningsår ved Nr1 Fitness vil ikke dette trekket gå, da du har betalt for dette ved innmelding.

 

Nr1 Fitness er blant landets rimeligste treningssenterkjeder, noe vi har vært helt siden første senter startet i 2008. En rimelig månedspris er et ledd i vår strategi om å være et folkelig treningssenter som skal være med å senke terskelen til å begynne å trene for folk flest.

 

Nr1 Fitness er stolt over å tilby våre medlemmer døgnåpne sentre, selv om dette medfører  et stort ansvar for tryggheten til våre medlemmer. Vi har per i dag egen vakttjeneste, hvor det daglig foretas vaktrunder på våre sentre og hvor det følges opp at våre sikkerhetsrutiner blir overholdt. Vaktgebyret er innført for at vi skal kunne opprettholde et trygt miljø for våre medlemmer også når sentrene er ubemannet.

 

Nr1 Fitness har en visjon om å være Norges triveligste treningssentre, og vi holder en folkelig profil. Vi ønsker at Nr1 Fitness skal være en sosial og kjekk plass å treffes, og vi ønsker å skape et trygt og sunt miljø for våre medlemmer. Vi har derfor satt i verk noen forebyggende tiltak, for å sørge for at våre treningssentre skal oppleves trygge. Vi tar sterk avstand til bruk av ulovlige dopingmidler og det miljøet dette skaper, og alle våre sentre har derfor signert avtale med Antidoping Norge, Rent Senter. For å skape en trygg ramme for våre medlemmer har vi også opprettet dialog med Politiet. De vil være aktivt med på forebyggende tiltak.

 

Håper dere som medlemmer ser viktigheten av dette arbeidet.

 

Om dere har spørsmål vedrørende vaktgebyr, vennligst ta kontakt med daglig leder ved ditt treningssenter.