Kategorier

Forbrenn kalorier under juleforberedelsene

Publisert 10/12/2018Gruer du deg til juleforberedelsene? Er du lei av å måtte vaske vinduer, gulv og støvsuge hele huset? Vi kommer med en gladnyhet: I juleforberedelsene forbrenner du en god del kalorier!.. Og da er det vel ikke så ille likevel?

Les mer »

Sjokoladefudge - et sunnere alternativ til julebaksten

Publisert 03/12/2018Noen av oss kan bli skikkelig godtesyke, kanskje ekstra mye nå i julen. Det florerer med kakemenn, pepperkaker og annet snacks, og så stresser vi gjerne litt i førjulstiden i tillegg. Vi gir deg et litt sunnere alternativ, så trenger du ikke å få SÅ dårlig samvittighet om du skulle sprekke ;)

Les mer »

Helt grønn på trening

Publisert 21/11/2018Maren fra Nr1 Fitness i Åsane deler sin historie om å bli vegetarianer, og gir deg nyttige mattips og oppskrifter – om du ønsker å legge om kostholdet eller bare vil ha i deg mer grønnsaker er dette innlegget for deg :) 

Les mer »

Få kontroll på kostholdet

Publisert 12/11/2018Mange kjenner seg igjen i at hverdagen er hektisk. Får du kontroll på kostholdet ditt, ved å blant annet spise næringsrik mat jevnlig, vil du få overskudd til å møte hverdagens utfordringer og optimalisere effekten av treningen din. Vi gir deg noen tips og råd på hvordan du kan oppnå dette på en effektiv måte.

Les mer »

Nytt liv med Livea

Publisert 30/10/2018Vi i treningsbransjen er heldig! Vi får lov til å se våre kunder oppleve gleden ved mestring, og som et resultat av dette få en bedre selvfølelse og helse. Vi får være med på en utrolig reise, og dette er noe som er helt unikt.

Les mer »

BMI, fettprosent eller antall kilo?

Publisert 26/10/2018Hvordan skal vi passe best på vekten vår? Vi gir deg noen svar. 

Les mer »

Hva kan BOOSTE treningen din?

Publisert 25/10/2018Tenker du ofte at du skal komme skikkelig igang med gode treningsvaner, eller er du en som ønsker å ta treningen din til et høyere nivå? Vi hjelper deg!

Les mer »

Knebøy - en viktig øvelse for hele kroppen

Publisert 04/10/2018Ved å trene knebøy kan hverdagslige gjøremål bli lettere og kan utføres med mindre fare for skader.

Les mer »

Den store epledagen

Publisert 25/09/2018Me feirar epledagen 25. september!

Les mer »

Finn 5 feil

Publisert 20/09/2018Som Personlige trenere ser vi ofte at våre kunder gjør feil når de trener hos oss. Vi har trukket frem 5 av de som går igjen.

Les mer »

10 myter om trening

Publisert 12/09/2018Man hører mye rart når det kommer til trening og helse, og det kan være vanskelig å skille mellom hva som er fakta og fiksjon. Vi kjører derfor en «Mythbusters» på ti påstander og avslører sannheten bak disse.

Les mer »

Nå dine mål med SMART modellen

Publisert 29/08/2018Vi er alle skapt med et enormt potensiale. Barn for eksempel er svært god på å se muligheter. I motsetning til barn har vi voksene begrensninger som tid, kunnskap og ressurser. Det betyr ikke at det er umulig, men man må ha en plan – man må jobbe målrettet! 

Les mer »

Snack med god samvittighet!

Publisert 21/08/2018Har du noen gang fått skikkelig «craving» på noe godt, og før du vet ordet av det kastet i deg masse snacks? Been there, done that. Vi hjelper deg med oppskrift på tre sunnere snacks som smaker like godt, om ikke bedre! 

Les mer »

Hjemmelaget is!

Publisert 25/07/2018Hjemmelaget is er alltid en suksess! Her gir vi deg 7 friske, deilige oppskrifter .

Les mer »

Syklet Bergen – Paris til inntekt for Barnekreftforeningen!

Publisert 16/07/2018Kreft er en sykdom som berører svært mange mennesker. Vi har valgt å rekke ut en hånd og hjelpe TEAM RYNKEBY med å samle inn penger til Barnekreftforeningen.
 

Les mer »

Verdens kyssedag!

Publisert 05/07/2018I morgen er det verdens kyssedag – eller international kissing day. Så her er det bare til gjøre seg klar...

Les mer »

Røyking og trening!

Publisert 01/07/2018I 2018 er man ganske opplyst om at at røyking er helseskadelig, men likevel er det fryktelig vanskelig å slutte...

Les mer »

Sunne smoothies

Publisert 18/06/2018Smoothie er et sunt og enkelt måltid som passer like godt til  både frokost, kvelds, mellommåltid og dessert. 

Les mer »

Hva er wattsykling?

Publisert 10/06/2018Mange liker å få bekreftet sin treningsinnsats svart på hvitt, men hvilke hjelpemidler bør man bruke for å få dette?

Les mer »

Hvordan trene intervalltrening?

Publisert 28/05/2018Vil du ha best mulig utbytte av treningen din på kortest mulig tid? Da er intervalltrening svaret!

Les mer »

Hurra for 17. mai!!

Publisert 16/05/2018I morgen er det selveste nasjonaldagen, en dag fylt med flagg og fløyter, bunader, korps, familietid og barnelatter, kø-gåing og ikke minst mat. Deilig mat.. Og mye mat…

Les mer »

Endelig er grillsesongen her!

Publisert 13/05/2018Den andre søndagen i mai starter grillsesongen. Men kan man finne noe mer spennende å putte på grillen enn pølser og koteletter?

Les mer »

Zumba - en danseverden for dine føtter!

Publisert 30/04/2018De aller fleste har nok hørt om Zumba, men tanker om man ikke er flink til å danse eller at man ikke kan koordinere amer og bein har gjerne satt en stopper for enkeltes Zumba debut.  Vel, vår klare oppfordring er: SLENG DEG MED!!

Les mer »

Det er ikke bare kroppen som trenger trening!

Publisert 23/04/201823. april er verdens bokdag, en festdag for boken som feires over hele verden!

Les mer »

Hvordan komme i form til sommeren!?

Publisert 13/04/2018«Fit på 8 uker... Bikiniform på 6 uker... Få sommerkroppen nå!» Disse overskriftene florerer på nettet i disse tider. En ting er sikkert, når sommeren nærmer seg og vi gjør oss klar til å innta stranden, så fokuserer vi mer på hvordan kroppene våre ser ut enn vanlig!

Les mer »

Nr1 Fitness Turgruppe

Publisert 06/04/2018I perioden april – oktober arrangerer Nr1 Fitness søndagsturer for byens befolkning. Medlem eller ei, ta med barn, bestemor og nabo og blir med oss ut i det fri!

Les mer »

Påskeaktiviteter for store og små

Publisert 29/03/2018Påsken er en tid mange forbinder med ferie, hyttetur, påskeegg og ekstra tid med familie og venner. Det finnes mange påskeaktiviteter som kan passe både liten og stor, og vi gir deg noen tips her.

Les mer »

Sunn påskemarsipan

Publisert 26/03/2018Da var påsken her igjen, og med påske følger også påskemarsipan. Men hvorfor ikke lage en litt sunnere variant?

Les mer »

Drikker du nok vann?

Publisert 19/03/2018Les mer »

Sterke jenter!

Publisert 12/03/2018Les mer »

Er du klar for å gjøre en endring?

Publisert 24/02/2018Over flere år har Nr1 Fitness holdt Livea Livsstilskurs hvor flere tusen personer har deltatt. Felles for dem alle er at de ønsker å gjøre noe med livsstilen sin. De vil ha en ny hverdag. Og det ønsker de å gjøre sammen med andre.

Les mer »

Enda et blogginnlegg

Publisert 15/12/2016Enda en ingress skrevet av Apility. Enda en ingress skrevet av Apility. Enda en ingress skrevet av Apility. Enda en ingress skrevet av Apility. Enda en ingress skrevet av Apility. 

Les mer »