Gå ned i vekt med Nr1 Fitness Bø!

Ønsker du å gå ned i vekt? Da vil et av våre Liveatilbud være toppers for deg! 

Få en sunnere og lettere hverdag med et Livea-kurs som passer deg og dine vektreduksjonsmål.

 

På Nr1 Fitness Bø tilbyr vi to ulike Livea tilbud: Livea Xpress Kurs eller Livea Dietten. Ved bruk av disse tilbudene kan du komme deg ned i vekt, samtidig som du skaper nye, sunnere vaner som kan vare livet ut. 

 

Nr1 Fitness kan tilby en rekke ulike fremgangsmåter for vektreduksjon. Om du ønsker å gå ned noen få kilo på en rask og effektiv måte eller om du ønsker en større vektreduksjon og livsstilsendring, har vi en løsning for deg.

 

LIVEA XPRESS

Passer for deg som ønsker å gå ned 4-10 kg*. Kurset har en varighet på 8 uker. To ganger i uken treffes grupper på inntil 6 personer for felles trening med PT (personlig trener). I tillegg til treningsøktene i gruppe, vil deltakerne få innføring i ulike treningsformer og teknikker, og i hvordan man velger riktige matvarer for å sikre en sunn, stabil vekt. Kurset er også ideelt for deg som ønsker en treningsboost. Les mer om Livea Xpress kurs her.

 

LIVEA DIETTEN

En ferdiglaget diettplan for deg som ønsker å gå ned 2-10 kg*. I motsetning til våre Livsstils- og Xpresskurs, er dette et program du følger på egenhånd, og du kan starte dietten når du selv måtte ønske det. Les mer om Livea Dietten her.

 

Har du spørsmål? 
Ring 788 969 69 eller spør etter Monika eller Joakim på senteret for en uforpliktende samtale. 

 

*Vektnedgang kan ikke garanteres. Individuelle resultater må medberegnes.