Er du klar for å gjøre en endring?

Over flere år har Nr1 Fitness holdt Livea Livsstilskurs hvor flere tusen personer har deltatt. Felles for dem alle er at de ønsker å gjøre noe med livsstilen sin. De vil ha en ny hverdag. Og det ønsker de å gjøre sammen med andre.

Karen hadde fått nok
Karen fra Osterøy hadde strevd med overvekt i hele sitt voksne liv, og hadde lenge hatt lyst til å ta tak i det. “Jeg følte det var på tide. Tenk hvor mye tid jeg har brukt på å være misfornøyd. Hvor mye tid jeg har brukt på å tenke “jeg burde, jeg skulle, i morgen…” Nei, nå var det nok. Jeg følte meg klar”. Og med det meldte Karen seg på Livea Livsstilskurs ved Nr1 Fitness Osterøy og startet sin reise sammen med andre som var i samme båt.

Det er nå gått 1 år siden denne reisen startet, og Karen har hatt en vektreduksjon på over 28 kg. “Perioden på kurs har vært en fantastisk prosess. Den har løftet meg på så mange måter, både fysisk og mentalt. Aldri har jeg hatt det bedre”, sier Karen full av energi. Endringen hun har gjennomført det siste året har inspirert henne til å hjelpe andre i samme situasjon. Karen har nå tatt utdannelse som Livea instruktør, og gleder seg nå til å kunne hjelpe andre mennesker som ønsker å gjøre en endring. Les hele historien til Karen her!

Før og etter bilde av dame som har gått ned i vekt

Livea Livsstilskurs
Et Livea Livsstilskurs går over 16 uker hvor deltakerne treffes ukentlig. Her vil du lære mye om både kosthold og trening, og man lærer seg også å sette seg realistiske mål, å finne riktig motivasjon og å gjøre endringer som vil vare. Kanskje du også oppdaget ett og annet om deg selv underveis i prosessen. Når de 16 ukene er omme, vil du få videre oppfølging i form av en-til-en samtaler med kursholder, samt mulighet for å fortsette på Oppfølgingskurs. På denne måten får du hjelp til etablere dine nye vaner og rutiner, med god oppfølging og støtte.

Nye kurs starter nå
Nye Livea kurs starter nå i mars, som vil si at man da vil være ferdig med de første 16 ukene, og den største vektreduksjonen, før sommeren melder seg. Om du går med tankene om å gjøre en endring –  følg Karens eksempel. Slutt å bruke tid på “jeg burde, jeg skulle, jeg starter i morgen”. Ta steget nå!

Ønsker du mer informasjon? Se www.livea.no eller kontakt ditt nærmeste Nr1 Fitness senter!