God jul fra Nr1 Fitness

God jul fra Nr1 Fitness

Julen nærmer seg med stormskritt og det skal bli deilig. Dette innlegget er et julekort og en hyllest til våre medlemmer – gamle, nye og fremtidige. Vi legger bak oss nok et pandemiår som har vært vanskelig og utfordrende for mange av oss. Vi i Nr1 Fitness er utrolig takknemlig for de fantastiske medlemmene våre som er med oss gjennom tykt og tynt, tiltak og restriksjoner. Dette innlegget er også til deg som måtte avslutte medlemskapet hos oss på grunn av omstendighetene. Vi håper å se deg snart igjen, vi er klar når du er klar!

Tusen takk til deg

Tusen takk for at du har vært ved vår side. Tusen takk for at du har blitt med på gruppetimer. Tusen takk for at du har tatt deg tid til å jobbe med egen helse, både fysisk og psykisk, i 2021. Tusen takk for alle gode samtaler i kaffekroken og på sosiale medier. Tusen takk for at du engasjerer deg og involverer deg. Tusen takk for at akkurat du har valgt å trene hos oss!

Nå gleder vi oss til jul. Vi gleder oss til rolige dager med familie og nære. Vi gleder oss til god mat og mye kos. Vi gleder oss til et avbrekk i hverdagen. Men vi gleder oss også til et nytt år. Til et år hvor vi nok en gang er optimistiske og spår bedre tider. Et år med nye mål, nye rutiner og nye muligheter. Gjerne sammen med deg!

Ha en riktig god jul og et godt nyttår! Du er hjertelig velkommen på trening gjennom hele julen – våre treningssentre er åpne hver eneste dag, også på de røde dagene. Treningsøkten smaker gjerne ekstra godt mellom alle julens aktiviteter!

Mange julehilsener fra alle oss i Nr1 Fitness 🧡

Bildedryss fra jul på noen av våre sentre, desember 2021

Har du lyst til å begynne å trene med denne flotte gjengen?

Våre treningssentre holder nå åpent for individuell trening. Vi følger strenge regler for smittevern på alle våre treningssentre og ønsker deg velkommen til trygg trening hos oss! Vi gleder oss stort til å gå i gang igjen med gruppetimer og sosiale aktiviteter på nyåret. I mellomtiden er du hjertelig velkommen til å melde deg inn på ett av våre treningssentre, eller prøve oss med en gratis prøvetime dersom du ikke har vært medlem hos oss tidligere. Du kan også bli medlem her eller klikke på knappen under for å bli medlem. Velkommen til oss!