Gratis prøvetime

Gratis prøvetime

Test oss ut før du blir medlem!

Velkommen til Norges triveligste treningssentre

Er du nysgjerrig på Nr1 Fitness og ønsker å prøve ut et av våre sentre før du blir medlem? Da kan du få en gratis prøvetime på de aller fleste av våre sentre! Klikk deg inn på knappen under for å registrere deg på ditt nærmeste treningssenter. Du vil motta en SMS med en midlertidig kode til valgt senter etter registrering. Denne fungerer kun én gang, og er aktiv den dagen du registrerer deg og dagen etter.

Gratis prøvetime er kun tilgjengelig for deg som ikke har vært medlem hos Nr1 Fitness tidligere, og gjelder kun én gang per person. Du kan få en gratis prøvetime på alle våre treningssentre, med unntak av nyåpnede Nr1 Fitness Myrkdalen (hvor vi har gode priser på dropin og korttidsmedlemskap). Få en venn til å registrere seg også, og prøv ut senteret sammen!

Nr1 Fitness har over 40 treningssentre over hele Norge. Her finner du oversikten over alle våre treningssentre. Vi har både Fullskala-sentre med blant annet mange gruppetimer, personlig trening, gratis veiledning og livsstilskurs, og ubemannede Xpress-sentre som passer perfekt for deg som foretrekker individuell trening. Alle treningssentrene har moderne treningsutstyr til både styrke- og kondisjonstrening. Mange av våre sentre er også døgnåpne!

Dersom du ønsker å melde deg inn etter prøvetimen, gjør du det helt enkelt under Bli medlem her.

Velkommen til gratis prøvetime hos oss!

Gratis prøvetime