a

Informasjon om stengte sentre og gjenåpning av disse

Våre sentre i Bergen og omegn åpner mandag 7.12, Nr1 Fitness Lillestrøm åpner 18.12

Det er med tungt hjerte at vi nå igjen må informere om at treningsbransjen har blitt pålagt å stenge flere treningssentre over hele landet for å begrense smitte av covid-19. 

Flere av våre sentre i Bergen og omkringliggende kommuner stenges midlertidig fra og med 7. november 2020 til og med 6. desember 2020. Senteret vårt i Lillestrøm er også midlertidig stengt fra og med tirsdag 10. november, trolig fram til 18. desember.

Sentrene våre i Bergen og omegn åpner dørene mandag 7.12 for egentrening (Nr1 Fitness Osterøy åpner 8.12), gruppetrening blir ikke tillatt før tidligst 21.12. Mer informasjon om dette kommer fortløpende. Vi er veldig glade for å kunne åpne sentrene våre igjen, og gleder oss til å ønske dere velkommen på trening igjen!

Vi vil takke alle våre fantastiske ansatte og medlemmer som har tatt smittevern på største alvor inne på treningssentrene våre. Vi vil igjen påpeke at det er ekstremt lav smittespredning i treningsbransjen! Totalt på treningssentre i Norge har det vært 8 millioner besøkende siden gjenåpningen i juni (tall fra Virke trening), kun 1 smittetilfelle kan spores tilbake til senter. Ingen andre smittetilfeller som sentrene har blitt varslet om kan spores tilbake til senter, men til arbeidsplass, private sammenhenger, mm. I Europa er smitterisikoen også svært lav på treningssentre, se rapport her: http://www.europeactive.eu/news/safeactive-study-%E2%80%93-preliminary-results-showing-extremely-low-levels-covid-19-risk-fitness-clubs
 Europeactive anbefaler å holde treningssentre åpne nettopp fordi trening er så viktig for folkehelsa. Trening er spesielt viktig nå under en pandemi, for å styrke immunforsvaret og for å opprettholde god fysisk og psykisk helse. De anbefaler alle land i Europa om å ha et tilbud om trening på treningssentre, ikke stenge ned.
 

Hva skjer med ditt månedstrekk når Nr1 Fitness er nedstengt?

Trekk av medlemskontingent for november ble sendt til bank før vi ble stengt ned, og ble trukket som normalt den 20. november.

Som medlem skal du ikke betale for trening og tjenester du ikke får levert. Vi gjør derfor alt vi kan for å hjelpe deg med treningen i den perioden vi må holde stengt. I tillegg til online treningstimer og ferdiglagde programmer, kan du nå treffe våre hyggelige og dyktige instruktører «live» gjennom vår app. På den måten håper vi at du får opprettholdt din trening i de ukene vi er pålagt stengt.

Ønsker du ikke å delta på trening gjennom vår app, vil du ikke måtte betale for den perioden vi holder stengt. Vi ønsker også å gi deg som medlem et ekstra godt tilbud hvis du opprettholder medlemstrekket som går den 20. desember. Vi gir deg derfor to valg, slik at du kan ta det valget som passer best for deg.
Dersom du ikke ønsker/har mulighet til å velge noen av disse to valgene, trenger du ikke foreta deg noen ting som helst. Da fryser vi medlemskapet ditt og stopper det neste trekket ditt. Medlemskapet ditt vil være inaktivt til vi igjen får åpne sentrene våre.

Treningstilbud når sentre er midlertidig stengt

Som medlem av Nr1 Fitness har du tilgang til vår fantastiske treningsapp som inneholder:
 • Over 50 ulike gruppetimer (puls, yoga, styrke, zumba, familietrening m.m)
 • Mange ulike treningsøvelser fra våre personlige trenere
 • Skreddersydd program fra våre personlige trenere, send inn ønsker og du mottar eget program tilpasset deg og det treningsutstyret du har hjemme
 • Ukentlige konkurranser
 • Chatgrupper, vær sosial med andre medlemmer og ansatte i Nr1 Fitness
 • Måltidsplanlegger
 • Logg, all trening logges i appen og du kan følge med på egen fremgang
 • +++

Appen er tilgjengelig for alle, uavhengig av medlemskap, men tilgangen stoppes ved evt frys av medlemskap. Har du spørsmål om innlogging til appen eller andre app-relaterte spørsmål er du hjertelig velkommen til å sende oss en mail på app@nr1fitness.no

I perioden vi har stengt har du som medlem også tilgang til LIVE trening, se mer info her

 
Ta vare på hverandre og de dere har rundt dere i denne tøffe tiden, vi gleder oss til å se dere på trening igjen ❤️

Smittevernsregler på våre sentre

Du er selv ansvarlig for å overholde våre smittevernsregler. Brudd på disse kan føre til utestengelse fra våre sentre.

 • Tren kun hvis du er helt symptomfri
 • Registrer deg med nøkkelkortet ved ankomst – viktig mtp smittesporing
 • Vis hensyn – hold avstand i samsvar med retningslinjer fra myndighetene – 1 meter ved moderat fysisk aktivitet, 2 meter ved hard fysisk aktivitet
 • God håndhygiene – husk å vaske hendene godt med såpe og vann før, under og etter trening
 • God apparat- og utstyrshygiene – husk å vaske/tørke av utstyr etter bruk
 • Garderobe og dusj kan benyttes hvis avstandskrav på minst 1 meter og andre smittevernråd følges
 • Vi oppfordrer alle medlemmer til å ankomme senteret ferdig skiftet, slik at vi unngår trengsel i våre garderober

Øvrige tiltak

 • Vi øker fokus på renhold – I tillegg til renholdspersonell vil også våre ansatte vaske, og desinfisere overflater og treningsutstyr hyppig.
 • Vi reduserer antall deltakere på gruppetimer for å sikre tilstrekkelig avstand mellom deltakerne. 1 meter ved lavintensitetstrening, 2 meter ved høyintensitet.
 • Vi setter opp lengre pauser mellom gruppetimer, dette for å unngå trengsel mellom timene og for å kunne desinfisere utstyr og sal
 • Desinfeksjonsmiddel er plassert rundt på sentrene
 • Vi øker bemanningen på våre fullskala sentre, våre ubemannede sentre vil være delvis bemannet. I tillegg blir det hyppigere kontroller på våre sentre, og økt vakthold på ubemannede sentre.
 • Økt avstand mellom enkelte apparater for å sikre avstand, der det evt. ikke er mulig vil noen apparater bli stengt av
 • Barnepass på sentre som har dette holdes stengt inntil videre, dette gjøres da det ikke er mulig å opprettholde retningslinjene om 1 meters avstand.