Informasjon og treningstilbud under covid-19

Status for treningssentrene

15. april oversendte Virke forslag om en bransjestandard til Helsedirektoratet, hvor det var listet opp en grundig oversikt over tiltak for å ivareta smittevern ved en åpning, og vi venter nå spent på tilbakemeldinger rundt denne.

Det er nå klart at første mulige gjenåpningsdato blir 15. juni, noe vi respekterer, men syntes er sent mtp alle andre som får åpne. Når det er sagt er vi glade for å ha fått en konkret dato vi kan forholde oss til, og gleder oss til å åpne sentrene våre igjen. Til da ønsker vi å legge til rette for aktivitet i den perioden vi er pålagt stengt, se de ulike alternativene nedenfor.

Treningstilbud under Covid-19

Den 12. mars ble vi pålagt å stenge våre sentre som et smitteforebyggende tiltak, og tiden siden har gått fort. Vi ser fram til å åpne sentrene våre igjen den 15. juni og ønsker å gjøre det vi kan for å holde våre medlemmer i aktivitet, og vil fra 27. april tilby følgende:

Online trening

Betal kr 149 per mnd og få tilgang til Nr1 Fitness appen og vår online medlemsportal. Her finner man over 40 online gruppetimer, konkurranser, måltidsplanlegger, sosiale forum mm. Så lenge våre sentre er stengt, kan du velge å kun ha et online medlemskap (dette medlemskapet er til vanlig inkludert i medlemsprisen). Dersom ikke-medlemmer ønsker å melde seg inn på et online medlemskap er dette fullt mulig. Dette gjøres her

Gruppetimer ute

Myndighetene har nå åpnet opp for at man kan trene ute i grupper på 50 personer (inkl instruktør/PT). Dette vil vi selvsagt tilrettelegge for dere, og åpner nå opp for at de som beholder medlemspris kr 349 (199 for xpress/xpress+) kan få mulighet til å booke plass på utetimer, som settes opp fra 27.04. Her vil man booke timer som man normalt sett gjør på sentrene, bookingregler og informasjon om smittevernshensyn finner du her

PT grupper ute

For deg som ønsker å trene fast i en gruppe med personlig trener, setter vi nå opp PT grupper med 4 ukers varighet. Her vil deltakerne møtes til fast tidspunkt hver uke, med en konkret plan for hver økt. Pris vil være kr 200 per time (kr 800 for 4 uker), og dersom ikke-medlemmer ønsker å melde seg på er det mulig for kr 250/1000. Ordinær pris for slike PT-gruppe er kr 350 per time. PT grupper vil offentliggjøres på ditt senters FB-side, og det også mulig å ta kontakt direkte med PT/senter for å forhøre seg om mulige PT grupper.

PT en-til-en

Våre PTer står klar til å ta imot både nye og eksisterende PT-kunder for tilpassede treningsøkter utendørs. Pris fra kr 540 – 1000 per time, avhengig av PTens nivå og antall timer kjøpt. Har du allerede kjøpt PT-timer/pakker med en av våre PTer, er det bare til å ta kontakt med din PT og komme i gang. Ønsker du å kjøpe PT timer, ta kontakt med ditt nærmeste senter.

Livea xpress kurs

Vi starter nå også opp nye Livea xpress kurs for kun kr 3990,- (ord. kr 4990 for medlemmer og kr 5990 for ikke-medlemmer). I 8 uker vi man treffes i grupper på 6 deltakere, med 2 x 60 minutters økter i uken. Kurset består av både treningsøkter og noe undervisning, og man benytter seg av en kombinasjon av måltidserstattere og ordinære mat. Dette kurset er perfekt for deg som vil komme i form og gå ned noen kilo før sommeren. Ta kontakt med ditt nærmeste senter for mer info.
Vi må til enhver tid forholde oss til gjeldende smittevernstiltak som er gitt av myndighetene, og det er viktig at du setter deg inn i dem dersom du ønsker å delta på utetrening med oss. Les mer om smittevernstiltakene her

 

Generell informasjon til våre medlemmer

Kjære medlem

Først av alt vil vi takke dere for at dere følger myndighetenes krav slik at vi raskest mulig kan komme tilbake til en mer normal hverdag. Deretter vil vi takke hver og en av dere som har vist oss støtte i den krevende tiden vi som bransje nå står i. Gjennom deres positive meldinger og kommentarer på blant annet våre digitale plattformer, gir dere oss styrke, motivasjon og håp. Selv om vi ikke kan trene sammen fysisk i disse dager, føler vi virkelig samholdet som er i Nr1 Fitness familien!

Kompensasjon i perioden vi er stengt og betaling av medlemskap

I forbindelse med trekk av medlemsavgift i april sendte vi ut et spørreskjema der alle fikk 3 ulike valg ifm betaling nå som sentrene våre er stengt. Dere som gikk for alternativ nummer 1 (støtte ditt senter) kan benytte gavekortet allerede nå på kurs/PT tjenester om ønskelig.

Vi har nå sendt ut et nytt spørreskjema til våre medlemmer for å finne ut av hvordan dere ønsker vi skal håndtere trekket som skal gå i mai. Har du mot formodning ikke mottatt dette, ta kontakt med senteret du er medlem ved.

På vegne av eierne i Nr1 Fitness og alle våre 500 ansatte, ønsker vi at alle ta vare på hverandre og at alle viser solidaritet ved å følge de nødvendige strenge retningslinjene vi får av våre myndigheter.
Så håper vi at vi raskest mulig kan sees på trening igjen.

Mvh alle oss i Nr1 Fitness