timeplaner

Infoside smitteverntiltak

Smittevernregler på våre sentre

Oppdatert 12. februar 2022

Våre treningssentrene følger både lokale og nasjonale retningslinjer for smittevern. Regjeringen har per 12. februar fjernet alle forskriftsfestede tiltak mot covid-19, inkludert krav om avstand. Vi fortsetter selvfølgelig med vårt sterke fokus på smittevern på treningssentrene.

 

Treningssentrene våre er tilbake i normal drift! Ta kontakt med ditt lokale treningssenter for mer informasjon.

For å sikre smittevernet er det dette som gjelder på treningssentrene nå:

  • Registrer nøkkelkortet ditt ved ankomst: Dette er viktig med tanke på smittesporing.
  • Hold deg hjemme om du er syk: Det aller viktigste du kan gjøre, er å holde deg hjemme dersom du føler på symptomer eller har vært i kontakt med noen som er smittet. Hold deg hjemme til du er helt frisk igjen. Hold avstand dersom du har nyoppståtte luftveissymptomer.
  • Oppretthold god hygiene: Vi minner om å vaske hendene med såpe og vann både før og etter trening, og benytte deg av håndspriten som står rundt på sentrene underveis i økten.
  • Husk å tørke av apparater/utstyret etter deg: Tørk av med papir og desinfeksjonsmiddel.
  • Barnepass: Vi jobber med vårt tilbud for barnepass. Ta kontakt med ditt treningssenter for mer informasjon.

 

Vi fortsetter å ta smittevern på alvor på alle våre treningssentre. Det er et stadig fokus på hygiene og renhold, og vi følger råd fra smittesporingen ved utbrudd med tilknytning til treningssentrene. Det er viktig for oss at alle skal føle seg trygge på trening! Du er selv ansvarlig for å overholde våre smittevernregler. Brudd på disse kan føre til utestengelse fra våre sentre.

 

Øvrige tiltak

  • Vi vil fortsette vårt fokus på renhold – i tillegg til renholdspersonell vil også våre ansatte vaske, og desinfisere overflater og treningsutstyr hyppig.
  • Desinfeksjonsmiddel er plassert rundt på sentrene.

Har du lokale spørsmål ber vi deg ta kontakt med din senters side på Facebook, alle våre sentre har egne sider på Facebook og svarer på henvendelser innen kort tid.

 

Velkommen til trygg trening hos oss!