timeplaner

Infoside smitteverntiltak

Smittevernregler på våre sentre

Oppdatert 14. januar 2021

Våre treningssentrene følger både lokale og nasjonale retningslinjer for smittevern. Regjeringen har innført nye coronatiltak gjeldende fra midnatt, natt til 14. januar. Disse innebærer lettelser for treningsbransjen og vi kan endelig åpne opp igjen gruppetrening!

Treningssentrene våre holder åpent for både individuell trening og for gruppetrening. Velkommen til oss!

Her er det som gjelder på treningssentrene nå:

 • Treningssentrene holder åpent: Som medlem hos Nr1 Fitness kan du trene individuelt på alle våre treningssentre, men du må fremdeles holde 1 meter avstand ved moderat intensitet og 2 meter avstand ved høy intensitet til enhver tid.
 • Gruppetrening åpner: Gruppetrening er tillatt med maks 20 personer på gruppetimer og gjeldende avstandskrav (2 meter ved høy intensitet og 1 meter ved lav intensitet). Vi tar høyde for dette når vi setter maks antall på gruppetimer og instruktøren sørger for at avstanden opprettholdes. Det skal være trygt å trene hos oss!
 • Hold avstand: Meteren gjelder fremdeles. Hold 1 meter avstand til enhver tid ved moderat intensitet, og 2 meters avstand ved høy intensitet. Dette innebærer at noen apparater er avstengt, slik at det blir mulig å holde 2 meters avstand på kondisjonsapparatene.
 • Barnepassen er stengt: Det er dessverre ikke mulighet for å holde barnepassen åpen med avstandskrav. Derfor har barnepassen holdt stengt fra 9. desember på de treningssentrene som vanligvis tilbyr dette.
 • Registrer nøkkelkortet ditt ved ankomst: Dette er viktig med tanke på smittesporing.
 • Hold deg hjemme om du er syk: Det aller viktigste du kan gjøre, er å holde deg hjemme dersom du føler på symptomer eller har vært i kontakt med noen som er smittet. Hold deg hjemme til du er helt frisk igjen.
 • Oppretthold god hygiene: Vi minner om å vaske hendene med såpe og vann både før og etter trening, og benytte deg av håndspriten som står rundt på sentrene underveis i økten.
 • Husk å tørke av apparater/utstyret etter deg: Tørk av med papir og desinfeksjonsmiddel.

 

Vi fortsetter å ta smittevern på alvor på alle våre treningssentre. Det er et stadig fokus på hygiene og renhold, og vi følger råd fra smittesporingen ved utbrudd med tilknytning til treningssentrene. Det er viktig for oss at alle skal føle seg trygge på trening! Du er selv ansvarlig for å overholde våre smittevernregler. Brudd på disse kan føre til utestengelse fra våre sentre.

 

Øvrige tiltak

 • Vi vil fortsette vårt fokus på renhold – i tillegg til renholdspersonell vil også våre ansatte vaske, og desinfisere overflater og treningsutstyr hyppig.
 • Desinfeksjonsmiddel er plassert rundt på sentrene.
 • Vi beholder økt bemanning på våre fullskala-sentre. I tillegg blir det hyppigere kontroller på våre sentre, og økt vakthold på ubemannede sentre.

Har du lokale spørsmål ber vi deg ta kontakt med din senters side på Facebook, alle våre sentre har egne sider på Facebook og svarer på henvendelser innen kort tid.

 

Velkommen til trygg trening hos oss!