Trening i julegave

Julegavetips: Trening i julegave

Årets julegavetips fra oss i Nr1 Fitness er å gi noen du er glad i en aktiv livsstil i gave. Dette kan du gjøre på mange ulike måter. Du kan gi bort et medlemskap på treningssenter hvor du sponser månedsavgiften i en periode, du kan gi et klippekort på personlig trening, du kan gi treningsutstyr, eller du kan rett og slett gi bort tid med deg selv som treningspartner. Det er mange måter å gi bort en liten push og inspirasjon til en mer aktiv livsstil! Les videre for våre tips til hvordan du gir trening i julegave.

Hvordan gir jeg trening i julegave?

Det aller første du må tenke på før du gir noen trening i julegave, er å tenke over om dette er noe mottakeren blir glad for å få! Dette gjelder uansett om du gir gaven til en som ikke trener noe særlig nå eller om de allerede trener aktivt. Man må nemlig være motivert selv for å endre på treningsrutiner, uansett om man får treningsmedlemskap eller -utstyr i julegave. Det blir bare liggende ubrukt dersom de ikke blir motivert. Målet må være at motivasjonen kommer av julegaven din!

Trening i julegave er perfekt dersom noen har uttrykt et ønske om å bli mer aktiv. Gi det til noen du kjenner godt og du er sikker på at det blir godt mottatt!

Trening i julegave

Tips til trening i julegave

Dersom personen du skal gi en gave til har pratet om å begynne på treningssenter, men av ulike grunner nøler, så kan det være helt supert å gi bort et medlemskap. Hos Nr1 Fitness har vi mange løsninger for deg! Du kan for eksempel opprette et vanlig medlemskap og ta deg av betalingen i en viss periode, eller gi medlemskap som kun varer en viss periode. Henvend deg i resepsjonen på treningssenteret som vil passe best og de vil hjelpe deg å finne beste mulige løsning. Husk at vi er Norges triveligste treningssentre og tilgjengelig for absolutt alle.

Personlig trening er også en super gave å gi bort til noen som trenger en liten ekstra dytt for å komme i gang og som gjerne trenger hjelp til å sette opp et passende treningsprogram. Du kan for eksempel gi klippekort på 5 eller 10 timer med personlig trener. En personlig trener kan hjelpe med mer enn kun det treningstekniske, og er både en støtte og en motivator der det trengs på treningen.

Treningsutstyr som kan brukes hjemme er en fin julegave. Man kommer langt med for eksempel noen treningsstrikk og en matte, men andre ting som er flott å få er for eksempel kettlebell, manualer eller slynger. Hva vil glede personen som skal få gaven aller mest? Og hva har de plass til hjemme? Tenk gjennom dette før du handler!

Tid med deg kan være den fineste julegaven av de alle. Hva med å gi bort én til to økter i uken hvor dere skal trene sammen? Dere velger selv hva øktene skal innebære, om det er en løpetur eller økt på treningssenteret eller noe helt annet. Sett av en fast dag til hverandre og motiver hverandre! Det er en julegave som er litt til deg selv også!

Lurer du på noe angående medlemskap hos oss?

Vi er tilgjengelig dersom du lurer på noe angående medlemskap eller har andre spørsmål til oss. Du kan besøke ditt nærmeste treningssenter i bemannet åpningstid for å få hjelp i resepsjonen der, eller ta kontakt med oss via telefon eller epost. Du kan også ta kontakt med oss på sosiale medier! Vi gleder oss til å høre fra deg! Er du ikke medlem, men ønsker å bli det? Du finner ditt nærmeste treningssenter her og du kommer enkelt til innmelding via senterets side eller ved å trykke på knappen under. Velkommen til oss!