Alle våre sentre er midlertidig stengt

Alle våre sentre er midlertidig stengt fra 12. mars til og med 13. april

Vi er glad for at vi nå har fått tydelige retningslinjer fra myndighetene, der alle treningssentre i Norge har fått beskjed om å stenge for å forhindre spredning av covid-19. Vi håper og tror at alle forstår hvorfor vi må stenge nå, vi syntes dette er utrolig trist, men det er helt nødvendig for å forebygge smitte.

Kjære medlem

Først av alt vil vi takke dere for at dere følger myndighetenes krav slik at vi raskest mulig kan komme tilbake til en mer normal hverdag. Deretter vil vi takke hver og en av dere som har vist oss støtte i den krevende tiden vi som bransje nå står i. Gjennom deres positive meldinger og kommentarer på blant annet våre digitale plattformer, gir dere oss styrke, motivasjon og håp. Selv om vi ikke kan trene sammen fysisk i disse dager, føler vi virkelig samholdet som er i Nr1 Fitness familien!

Online trening

Det er med stor glede vi ser at flere og flere av dere finner veien inn, og trener sammen med oss, gjennom vår app. Vi har flere ansatte som jobber fulle dager med å fylle appen med online gruppetimer for deg som liker å trene med instruktør og bli veiledet gjennom hele treningsøkten.

Våre PTer legger ut en ny «Dagens økt» hver eneste dag, og legger også opp nye treningsprogram for alle behov og nivåer. Det er derfor ingen grunn til at du ikke skal kunne opprettholde, og til og med bedre din form i denne perioden. Dersom du ikke finner trening som fungerer for deg i vår app, er det bare til å ta kontakt slik at vi kan lage et helt individuelt treningsopplegg til deg. Ta også kontakt om dersom du trenger hjelp til innlogging, vi kan kontaktes på app@nr1fitness.no

Kompensasjon i perioden vi er stengt

Den 24. mars ble det klart at myndighetene forlenger påbudet om å holde alle landets treningssentre stengt frem til 13. april. Dette for å begrense spredningen av covid-19. Å ivareta liv og helse er selvsagt det aller viktigste, og vi må derfor alle bidra ved å følge myndighetenes krav og oppfordringer. Situasjonen er likevel kritisk for treningsbransjen, og vi, Nr1 Fitness er også hardt berørt. Det aller viktigste for oss nå er å ivareta alle våre medlemmer på enn god og rettferdig måte.

I forbindelse med at sentere nå må holdes stengt fram til og med 13. april, ønsker vi å kompensere ovenfor våre medlemmer, og gir dere 3 ulike valg i forbindelse med medlemstrekket som går 20. April. (I korte trekk kan du som medlem velge å bli trukket til en lavere pris, fryse medlemskapet eller gå over til online medlemskap når sentrene er stengt).  Informasjon om dette er sendt ut til alle våre medlemmer per e-post, har du mot formodning ikke mottatt denne informasjonen ber vi deg kontakte ditt senter for videre oppfølging.

På vegne av eierne i Nr1 Fitness og alle våre 500 ansatte, ønsker vi at alle ta vare på hverandre og at alle viser solidaritet ved å følge de nødvendige strenge retningslinjene vi får av våre myndigheter.
Så håper vi at vi raskest mulig kan sees på trening igjen.

Mvh alle oss i Nr1 Fitness