Gruppetrening

Gruppetrening er en populær treningsform. Her får man trene sammen med andre mennesker hvor treningsglede står i fokus. Samtidig som det er sosialt og gøy er du under kyndig veiledning til enhver tid.

Spinning 
Kondisjonstime på sykkel i sal. Vi varierer mellom ulike teknikker og belastninger for å komme oss gjennom en tiltenkt løype. Spinning passer for alle og tallet bak, samt fargekode, indikerer intensiteten på timen. Timer som står ”int” på, er intervall timer hvor vi jobber systematisk med pulsen. Kjempeeffektiv time!

Enkel/seniortime 
Denne timen er beregnet på seniorer og de som av ulike årsaker ikke kan være med på ordinære timer. Her er tempoet betydelig roligere og musikken lavere. Timen består av en lett oppvarming og lette styrkeøvelser med mye fokus på teknikk, kroppsholdning og sikker trening.

Pace
Treningsapparater i en sirkel.
Alle øvelsene er enkle og forstå og passer for alle uansett alder og form. Du bruker hvert apparat i 30-45 sekunder, deretter bytter du til neste.
Pace kombinerer styrketrening og kondisjonstrening etter intervallprinsippet i en og samme økt. Pulsen holdes på riktig nivå, og du trener alle de store muskelgruppene.
 

  • Passer for alle aldre

  • Lett å gjøre øvelsene (ingen innstillinger)

  • Forbrenner kalorier

  • Forbedrer kondisjonen

 

Dersom du ønsker å ha tilgang til alle våre Nr1 Fitness sentre og dermed et bredere gruppetimeutvalg, kan du få dette ved å oppgradere ditt standard medlemskap til et fullskala-medlemskap. Fullskala-medlemskap koster kr 399 per måned. Ta kontakt med resepsjonen, så hjelper vi deg gledelig med din oppgradring.


Les mer om andre gruppetreningstilbud ved Nr1 Fitness her!