Gå ned i vekt med Livea i Langesund !


Ønsker du å gå ned i vekt? Da er ett av Livea-kursene noe for deg!
 


Få en sunnere og lettere hverdag med et Livea-kurs som passer deg og dine vektreduksjonsmål.

 

Gjennom Liveas tre forskjellige kurstilbud; Livea Livsstil, Livea Xpress eller Livea Dietten, kan du komme deg ned i vekt og samtidig skape nye, sunne vaner som kan vare livet ut.

Nr1 Fitness kan tilby en rekke ulike fremgangsmåter for vektreduksjon. Om du ønsker å gå ned noen få kilo på en rask og effektiv måte eller om du ønsker en større vektreduksjon og livsstilsendring, har vi en løsning for deg.

 

LIVEA LIVSSTIL

Passer for deg som ønsker å gå ned mer enn 10 kg*. Kurset har en varighet på 16 uker, med mulighet for personlig oppfølging i de påfølgende 8 månedene. I disse 16 ukene har man ukentlige treff i grupper på inntil 16 personer. Kurskveldene består av tilpasset trening og faglige leksjoner om tema relatert til en sunn og aktiv livsstil. Les mer om Livea Livsstilskurs her.

 

LIVEA XPRESS

Passer for deg som ønsker å gå ned 4-10 kg*. Kurset har en varighet på 8 uker. To ganger i uken treffes grupper på inntil 6 personer for felles trening med PT (personlig trener). I tillegg til treningsøktene i gruppe, vil deltakerne få innføring i ulike treningsformer og teknikker, og i hvordan man velger riktige matvarer for å sikre en sunn, stabil vekt. Kurset er også ideelt for deg som ønsker en treningsboost. Les mer om Livea Xpress kurs her.

 

LIVEA DIETTEN

En ferdiglaget diettplan for deg som ønsker å gå ned 2-10 kg*. I motsetning til våre Livsstils- og Xpresskurs, er dette et program du følger på egenhånd, og du kan starte dietten når du selv måtte ønske det. Les mer om Livea Dietten her.

 

Meld deg på Livea-kurs på Nr1 Fitness Langesund!

 

Ring 35 96 75 75 eller 926 64 612 og spør etter Nancy, Stine eller Renathe på Nr1 Fitness Langesund og kom på et uforpliktende informasjonsmøte om Livea.

*Vektnedgang kan ikke garanteres. Individuelle resultater må medberegnes.

Langesund teamet: