Personlig trener i Langesund

 

En personlig trener er din fagperson innen trening, kosthold og livsstil. Uansett hva ditt utgangspunkt er, kan en PT hjelpe deg i gang med trening, vektreduksjon eller andre mål du måtte ha. Der du kanskje ser begrensinger, for eksempel i en dårlig rygg, vonde skuldre, vanskelige knær eller vektproblemer, vil en personlig trener hjelpe deg å finne løsninger og skreddersy et opplegg som passer perfekt for deg.


Personlige trenere hos Nr1 Fitness er sertifiserte og innehar høy faglig kompetanse. I tillegg har de kunnskap og erfaring fra ulike typer idrett, sport og friluftsliv. Når du trener med en PT fra Nr1 Fitness vil du få treningsmotivasjon og bli inspirert på hver eneste treningsøkt.

 

Hva kan en personlig trener hjelpe deg med:

- Vektnedgang

- Kondisjonstrening

- Styrketrening

- Opptrening etter skade

- Testing

- Idrettsspesifikk trening


 

PT-duo og PT-grupper

Oppnå dine mål sammen med andre. Mange finner stor motivasjon i å trene med andre, kjente eller ukjente. Man kan selv sette sammen en gruppe av venner og kjente, eller man kan melde seg på en av de oppsatte PT-gruppene på senteret. En personlig trener tilpasser opplegget for gruppen, motiverer, veileder og pusher deltakerne. Dette gir ofte svært gode resultater og er i tillegg en rimeligere løsning. 

 

På senterforsiden vil du finne informasjon om alle våre personlige trenere ved Nr1 Fitness Langesund. 

 

Ikke medlem enda? 

Meld deg inn i Nr1 Fitness Langesund i dag og få 
gratis veiledning av en personlig trener!