Nr1 Fitness Lindås

Treningssenter på Lindås Senter og Mastrevik Torg Austrehim - Nr1 Fitness

Hjertlig velkommen til oss! Du kan trene når du ønsker på Nr1 Fitness treningssenter på Lindås Senter og på vår avdeling på Mastrevik Torg. Vi har åpent 24 timer i døgnet, hele året – også høytidsdager. Nr1 Fitness ligger sentralt på Lindås Senter og Mastrevik Torg, slik at du også kan kombinere trening med andre hverdagssysler og ærend.

Vi ønsker å være Norges Triveligste Treningssenter kjede, vi vil at alle skal ha det bra hos oss og vi vil gjøre så godt vi kan for at din treningsopplevelse skal bli bra. Er du nyskjerrig på hvordan vi har det så er det bare å komme innom oss og få en rundtur på senteret.

Tren fra kun kr 399 per måned. Vi tilbyr deg selvsagt en trygg og god start på ditt medlemskap, ta kontakt med oss så vi får avtale tid for Oppstartstime hos oss. 

Hvis du ønsker å få maksimalt utbytte av dine treningsøkter, vil du også få mulighet til å trene med en av dyktige personlige trenere.  

Ønsker du å endre Livsstil og kanskje gå litt ned i vekt? Da er livsstilskurs fra Livea noe for deg! Kursene har fokus på en varig livsstilsendring, og vil passe både deg som trenger stor vektreduksjon samt deg som kun trenger å bli kvitt de siste kiloene. 

Du kan trene på egenhånd med toppmoderne utstyr, eller delta på gruppetimene. Bli med å prøv noen av de mest populære timer som ZumbaSpinning og mye mer! 

 

BLI MEDLEM I DAG

Tren når du vil og til hyggelige priser!

KUN 399,- per mnd!*        Student/Honnør KUN 369,- per mnd*

* Forutsetter 12 mnd avtaletid

Vi har også medlemsskap uten bindingstid.

Ved Nr1 Fitness Lindås tilbyr vi :

Kontakt

Nr1 Fitness Lindås
Lindås Senter
5951 Lindås

Tlf: 55 70 60 54

Avdeling Austrheim

Mastrevik Torg

Tlf: 55 70 60 54

24/365

Åpent 24 timer i døgnet,
365 dager i året

Betjente åpningstider:

  • Mandag 16-19 - Austrheim UBEMANNET
  • Tirsdag 12-16 - Austrheim UBEMANNET
  • Onsdag 12-16 - Austrheim UBEMANNET
  • Torsdag 15-20 - Austrheim UBEMANNET
  • Fredag 13-15 - Austrheim UBEMANNET
  • Lørdag ubemannet
  • Søndag ubemannet