Ned i vekt med Livea

Ned i vekt med Livea

Nr1 Fitness tilbyr ulike fremgangsmåter for vektreduksjon. Gjennom vårt livsstils- og vektreduksjonskonsept, Livea, har vi hjulpet flere tusen mennesker med å gå ned i vekt og endre sine vaner. Om du ønsker å gå ned noen få kilo på en rask og effektiv måte eller om du ønsker en større vektreduksjon og livsstilsendring, har vi en løsning for deg.

Du kan lese mer om Livea her. Er du interessert i å få mer informasjon om kursene? Fyll ut skjemaet under og vi tar kontakt med deg.

Hvilket Livea kurs passer best til deg?

Livea Livsstilskurs

Dette kurset passer for deg som ønsker en større vektreduksjon og en endring av livsstil.

Livea livsstilskurs er delt opp i to ulike faser, vekstreduksjonsfasen- og stabiliseringsfasen. De 16 første ukene av kurset treffes man i grupper på inntil 16 personer, for deretter å fortsette prosessen individuelt.

Det undervises innen fagområdene kosthold, fysisk aktivitet og mentalt fokus. Man har felles treningsøkter tilpasset gruppen. For å gi deltakerne en kickstart på vektreduksjonen, benyttes VLCD kosterstattere, samt grønnsaker. Gradvis innfører man vanlig mat til kosten igjen. Alle Liveas anbefalinger er hentet fra Helsedirektoratet.

Livea Xpress

Dette kurset passer for deg som ønsker å gå ned noen kilo, og komme i form.

Livea Xpress er et intensivt kurs som går over åtte uker. To ganger i uken treffes grupper på 3 – 6 personer for felles trening med PT (Personlig trener).

I tillegg til treningsøktene i gruppe, vil deltakerne få innføring i ulike treningsformer og teknikker, og i hvordan man velger riktige matvarer for å sikre en sunn og stabil vekt. Som en del av kurset er det også lagt inn korte teoretiske leksjoner, samt en butikkrunde. Butikkrunden gjøres på en lokal butikk, der man har en gjennomgang av anbefalte og mindre gunstige matvarer og hvordan man skal lese på en varedeklarasjon. På denne måten vil det være lettere for deg som deltaker å sette teori ut i praksis når du skal handle mat i fremtiden.

Deltakerne vil få tilpassede kostplaner, som vil bestå av en kombinasjon av vanlig, sunn mat og Liveas LCD-produkter.

Livea Dietten

Livea Dietten – En ferdiglaget diettplan for deg som ønsker å gå ned noen kilo.

Livea Dietten er en ferdiglaget diettplan for deg som ønsker å gå ned noen kg. I motsetning til våre Livsstils- og Xpress-kurs, er dette et program du følger på egenhånd, og du kan starte dietten når du selv måtte ønske det.

På Livea Dietten benytter du deg av en kombinasjon av ordinær mat og LCD (Low Calorie Diet) produkter. Selve dietten strekker seg over 8 uker, og både daglig kaloriinntak og fysisk aktivitet er kalkulert på forhånd.

Dette inkluderer blant annet et tjuetalls lunsj- og middagsoppskrifter, og anbefalinger for fysisk aktivitet. Dette gjør at dietten vil være enkel å gjennomføre.

*Vektnedgang kan ikke garanteres. Individuelle resultater må medberegnes.

 

Ønsker du mer informasjon om Livea, ta kontakt med ditt nærmeste Nr1 Fitness-senter. Du kan også fylle ut senteret over for å komme i kontakt med Livea. For oversikt over kommende Livea livsstil- og xpress kurs og mer informasjon, se www.livea.no.