Nr1 Fitness støtter Rosa sløyfe

Nr1 Fitness støtter Rosa sløyfe-aksjonen

Hvert år støtter Nr1 Fitness en veldedig sak. I 2021 har vi valgt å støtte Rosa sløyfe-aksjonen som er en årlig aksjon i regi av Kreftforeningen og Brystkreftforeningen. Målet med aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, øke kunnskapen om brystkreft og støtte brystkreftforskning. Vi har startet en innsamlingsaksjon med mål om å samle inn 25 000 kroner i løpet av oktober 2021. Bli med oss og støtt den gode saken du også!

Rosa sløyfe-aksjonen

Årets tema for Rosa sløyfe-aksjonen er tidlig oppdagelse, med «husk å kjenne etter» som hovedbudskap. Ifølge Kreftforeningen og Brystkreftforeningen har færre kvinner fått påvist brystkreft under korona-pandemien enn tidligere, noe som er bekymringsverdig. Det har aldri vært registrert en sånn endring fra år til år, og det må tas på alvor. Alle kvinner må huske å kjenne etter ofte og regelmessig slik at det blir lettere å oppdage endringer. Ved tidlig oppdagelse er prognosene mye bedre og behandlingene skånsommere enn om man oppdager brystkreft sent i forløpet. Kjenn etter og gå til legen dersom du oppdager endringer i brystene! (1)

Vi farger treningssentrene rosa

Hos Nr1 Fitness farger vi sentrene våre rosa nå i oktober. Vi setter opp rosa timer på gruppetreningsplanen hvor målet er å samle inn penger til Rosa sløyfe-aksjonen. Det vil være ulike måter dette gjennomføres på fra senter til senter, men det kan for eksempel være bidrag basert på hvor mange kilometer man løper på en løpetime eller sykler på en spinningtime, eller Rosa sløyfe-løp arrangert av sentrene. Målet for oss er å sette fokus på aksjonen og hjelpe med å spre årets budskap med å huske å kjenne etter.

Ønsker du å være med å bidra til årets Rosa sløyfe-aksjon? Vi i Nr1 Fitness har opprettet en innsamlingsaksjon hvor alle er hjertelig velkomne til å bidra med så mye som de selv ønsker. Bli med oss og støtt den gode saken her (https://innsamling.kreftforeningen.no/rosasloyfe/5-17154)!

Er du ikke medlem av oss, men ønsker å bli det?

Vi er klare for å ønske deg hjertelig velkommen som medlem av oss for å bli med på all moroa vi har på våre sentre. Husk at du alltids kan benytte deg av en gratis prøvetime dersom du ikke har vært medlem av senteret tidligere og ønsker å teste oss ut før du melder deg inn. Du finner ditt nærmeste treningssenter her og du kommer enkelt til innmelding via senterets side eller ved å trykke på knappen under. Velkommen til oss!