Vårkampanje 2022

Ny på treningssenter

Er du ny på treningssenter? Mange har som nyttårsforsett å begynne å trene og det gjør at det er mange som er nye på treningssentrene våre. Treningssenteret kan være en litt skummel plass dersom man ikke er vant med å være der, og ikke vet hverken hva du kan forvente og hva som vil møte deg. Da kan det hjelpe å forberede deg litt! Les videre her og følg våre tips for å bli godt rustet til å trene på våre treningssentre. Vårt mål er å ha Norges triveligste treningssentre, og det håper vi at du vil merke allerede ved første steg over dørterskelen hos oss!

Vi har alle vært der

Det er alltid skummelt å prøve noe nytt. Vi har alle vært der! Det er helt naturlig at mange føler seg ukomfortabel og utilpass første gangen på treningssenteret. Da kan det kanskje hjelpe å tenke over at alle du ser på treningssenteret, uansett nivå, har vært nybegynner en gang. De har antakelig vært i dine sko og kan relatere til deg! Husk at ingen er ekspert første gang, og alt av trening krever øving og repetisjon.

Tenk gjerne gjennom hvorfor du føler deg ukomfortabel før du går på trening. Hva, helt konkret, er det som skremmer deg? Å bli bevisst på akkurat hva det er kan hjelpe deg å adressere problemet. Husk at du allerede har tatt det første, store steget og meldt deg inn på treningssenteret med et mål og et ønske om å komme i gang med trening – og la det være fokuset ditt.

ny på treningssenter mølle

Forberedelse er nøkkelen når du er ny på treningssenter

Når du har tenkt gjennom og forstått hva det er som skremmer deg ved treningssenteret, så er det enklere å forberede deg til det som vil møte deg. Da hjelper det å lese deg opp. Les deg opp på det du er usikker på, uansett om det er treningsøvelser eller om det er tilbudet på senteret. Kanskje du kan finne frem et enkelt treningsprogram for nybegynnere som passer med målet ditt for treningen? Eller kanskje det kan være nyttig å se instruksjonsvideoer på Instagram eller Youtube? Eller det kan være en treningsapp som kan hjelpe deg i gang? Det er aldri feil å gjøre litt research før du skal kaste deg ut i noe nytt.

En annen måte å forberede deg på er å bli kjent med treningssenteret. Det kan gjøres både på forhånd og når du møter opp første gangen. Tenk at første gangen du trener skal være en bli-kjent-økt – både med utstyret som er tilgjengelig og senteret. Les deg opp på akkurat ditt senter på nettsiden vår på forhånd. Da kan du se om det er bemannet og hvilket treningstilbud du finner på senteret. Dersom du har meldt deg inn på et fullskalasenter, så kan du se på timeplanen over gruppetimene som tilbys på senteret og lage en liste over hvilke du har lyst til å prøve. Og kanskje melde deg på en av dem! Du kan selvfølgelig også henvende deg i resepsjonen første gang du kommer på trening for å få en omvisning på senteret.

Ta kontakt med oss

Vi er klare for å hjelpe deg som ny på treningssenteret. Dersom du har meldt deg inn på et bemannet treningssenter, så må du komme innom når vi er til stede for å hente nøkkelkortet ditt. Dette er den perfekte anledning til å gå en runde på senteret sammen med oss! Vi kan vise deg hvor du finner alt fra garderober til tredemøller til treningssaler. Vi er også tilgjengelig for alle mulige spørsmål som måtte dukke opp!

Når du melder deg inn hos oss som nytt medlem, får du med en gratis oppstartstime med PT på de sentrene våre som tilbyr PT-tjenester. Benytt deg av dette som ny på treningssenteret! De kan hjelpe deg med å finne beste mulige måte å nå dine mål, og kan hjelpe deg blant annet med teknikk og treningsprogram.

ny på treningssenter styrkeapparat

Tren sammen med noen

Det kan hjelpe å trene sammen med noen dersom du er ny på treningssenter. Det kan enten være at du begynner å trene sammen med en venn eller bekjent som også er ny på trening, eller at du blir med noen som allerede har trent på treningssenteret en stund. Når gruppetimene på våre treningssentre starter opp igjen er dette en perfekt mulighet for å trene med andre. Da kan du se hva de andre gjør og gjøre det samme! I tillegg er dette en mulighet for å bli kjent med flere. Det er også bare til å slå av en prat med personen som trener ved siden av deg – vi har nemlig Norges triveligste medlemmer også!

Repeter til du ikke lenger føler deg ny på treningssenteret

Det aller viktigste tipset fra oss er å ikke gi opp! Fortsett å trene og repeter til det føles helt naturlig å gå inn dørene på treningssenteret. Det kan ta litt tid å komme dit, og det kan godt være du må prøve ulike treningstyper før du finner dine favoritter. Kanskje gruppetrening ikke er noe for deg, men styrketrening er det? Eller motsatt? Det finner du ikke ut før du prøver og har prøvd flere ganger.

Du må gjøre besøket ditt på treningssenteret til en vane. Sett deg et mål om å gå på trening for eksempel to ganger i uken i starten, og rydd plass til disse to øktene hver eneste uke. Husk å ikke gå for hardt ut i starten, men ta den tiden du trenger for å få besøkene på treningssenteret inn i rutinen.

Vi gleder oss til å se deg på treningssenteret fremover!

Er du klar for å ta det første steget og melde deg inn hos oss?

Se hvilket treningssenter som er nærmest deg og meld deg enkelt inn her. Husk at du som ikke har vært medlem hos oss tidligere kan prøve Nr1 Fitness helt gratis før du bestemmer deg. Vi har gratis prøvetime til alle som ikke har vært medlem hos oss tidligere! Velkommen til oss!