Nytt liv med Livea

Vi i treningsbransjen er heldig! Vi får lov til å se våre kunder oppleve gleden ved mestring, og som et resultat av dette få en bedre selvfølelse og helse. Vi får være med på en utrolig reise, og dette er noe som er helt unikt.

Møt Anette Sandvik. En blid dame, full av livsglede, og som nesten ikke kan vente til sin neste treningsøkt på Nr1 Fitness. Men…har det alltid vært slik? 

I fjor høst fikk Anette en diagnose som gjorde at hun måtte begynne på medisiner. Som et resultat av dette la hun på seg flere kilo fram mot sommeren, og var lite aktiv på grunn av smerter. I mai oppdaget hun at Nr1 Fitness åpnet en avdeling på Stathelle, veldig nært hennes hjem. Når hun tok turen innom hadde de tilbud på PT timer, og hun kunne ikke la den muligheten gå fra seg. Nok var nok. Hun meldte seg inn og kjøpte PT pakke.

Resultatene av dette? De har vært store sier Anette, helt fantastiske! Anette forteller at hun begynte å glede seg til hver treningstime, kjenner på ekte treningsglede, og synes det er utrolig motiverende å se resultatene i forhold til vekten. Største av alt er at hun har gått fra å bruke 14 tabletter om dagen til kun 3! Det er stort!

Annette føler det er trygt og godt hos Nr1 Fitness. Der er det flotte mennesker som hun har blitt godt tatt imot av, både ansatte og medlemmer. Hun forteller at hun har fått flere venner igjennom trening, også fra Livea livsstilskurset som hun har vært en del av siden september. Det har vært en utrolig reise forteller Anette. Hun drar på egentrening og timer både i Langesund og på Stathelle, og trives veldig godt.

«Nr1 Fitness kan absolutt anbefales», sier Anette med et stort smil 🙂