toppbilde

Om oss

Om oss

Det som begynte med ett Nr1 Fitness-senter i Fyllingsdalen i 2008, har vokst til å bli en treningssenterkjede med en rekke treningssentre fordelt på Vestlandet, Østlandet og Sørlandet. I tillegg har vi også så smått beveget oss ut av Norges grenser, med tre sentre i vakre Budapest.

Fra starten i 2008 og frem til i dag har vi lagt ned en betydelig innsats for å etablere et fullskala treningstilbud på alle våre sentre. Tilbudet omfatter alt fra spinning og gruppetimer til styrketrening, livsstilskurs og personlig trening.

Fra dag én har et høyt faglig nivå blant våre ansatte vært et kriterium. Andre viktige kriterier som har lagt til grunn for den positive veksten er en konkurransedyktig pris, god tilgjengelighet og døgnåpne treningsmuligheter. Vi var blant annet først ut i Bergen med døgnåpne sentre.

I 2014 nådde Nr1 Fitness sitt mål om å bli størst på trening i Hordaland, med nærmere 13 000 medlemmer og om lag 150 ansatte totalt. I dag har Nr1 Fitness over 30 000 medlemmer og over 450 ansatte, og vi fortsetter å vokse.

Vi er i stadig vekst, og for oss er det viktig å holde på det folkelige og personlige preget, til tross for utvidelser. Vi ønsker at både kunder og ansatte skal føle tilhørighet og trygghet på våre sentre, og vi ønsker at våre sentre skal være åpen for alle. Om man er 15 eller 85 år, topptrent eller helt ny på senteret – alle er velkommen hos oss!

Vi tilbyr to ulike treningstilbud i Nr1 Fitness:

Nr1 Fitness fullskala

Våre full sortiment treningssentre har et variert treningstilbud som vil passe for de aller fleste.
Fullskala-tilbudet omfatter:

  • Et stort og variert gruppetrenings-tilbud
  • Moderne styrke og kondisjons-avdeling
  • Gratis veiledning hele året
  • Personlig trener
  • Kostrådgiver
  • Livea livsstilskurs / vektreduksjon
  • Barnepass (gjelder utvalgte sentre)

Er du medlem ved et av våre fullskala sentre kan du trene på alle Nr1 Fitness- og Nr1 Fitness Xpress sentre uten tillegg i prisen.

Nr1 Fitness Xpress

Enkelt, raskt og rimelig. Xpress-sentrene passer godt for deg som trives med individuell trening og ikke ønsker å betale for tjenester som gruppetrening og barnepass. Sentrene er i hovedsak ubemannet. Aldersgrense for medlemskap er 15 år.