toppbilde

Karriere

Karriere i Nr1 Fitness

Om Nr1 Fitness

Nr1 Fitness startet sitt første senter i Fyllingsdalen i Bergen, august 2008. Siden den gang har vi etablert godt over 35 sentre, og driver per i dag sentre på vest-, sør- og østlandet. I tillegg har vi tre flotte xpress sentre i Budapest, Ungarn.

Våre senter er lagt innunder to kategorier, fullskalasenter eller xpress-senter. På våre fullskalasentre har vi bemannet resepsjon, et stort utvalg gruppetimer,  PT-tjenester, vektreduksjonskurs, barnepass mm. Våre xpress-sentre er ubemannet, og all kommunikasjon går via vår kundesupport. Kundene på våre xpress-sentre trener for det meste selvstendig, med mulighet for å kjøpe PT-tjenester.

Vår misjon og visjon

Vår misjon er å være Norges triveligste treningssentre. For å lykkes med dette er vi avhengig av å ha medarbeidere som er folkelig, varm og inkluderende, og som er genuint interessert i andre mennesker. Våre ansatte er faglig dyktig, men de besitter også gode medmenneskelige egenskaper.  Vi legger opp til aktiviteter på sentrene våre som inkluderer og engasjerer, og vårt ønske er at alle skal føle seg velkommen og ivaretatt.

Å jobbe i Nr1 Fitness

Arbeidshverdagen på Nr1 Fitness er både variert, inspirerende og til tider hektisk. Hvert senter drives av en daglig leder, som er ansvarlig for den totale drift. Med seg på laget har daglig leder ulike mellomledere, som er ansvarlig for sine fagområder. I tillegg har vi roller som gruppeinstruktører, PTer, resepsjonister, renholdere, barnepassere og kursholdere på våre sentre.

Øverst i Nr1 Fitness konsernet er Nr1 Fitness Norge, som er ansvarlig for etablering og utvikling av Nr1 Fitness sentre, i tillegg til å serve eksisterende sentre med ulike tjenester. Vi har valgt å ha mange standard tjenester in-house i konsernet, og i Nr1 Fitness Norge finner du både regnskapsavdeling, medlemsupport, serviceavdeling og markedsavdeling med både designer, fotograf og videograf.

Bli en del av teamet

Nr1 Fitness har planer om stor ekspansjon i tiden som kommer, og har behov for flere dyktige medarbidere. Dersom du ønsker å søke på noen av våre ledige stillinger, oppretter du enkelt din profil og søker online. Dersom du ønsker å få melding om når det lyses ut stillinger i Nr1 Fitness, kan du også abonnere på JobAgent. Info om dette finner du ved å klikke deg inn på vår karriereportal under.

Klikk her for å få oversikt over ledige stillinger!