Sportsmassasje & dry needling!

Dry needling, eller triggerpunktbehandling med nåler, er en behandlingsteknikk der terapeuten fører en tynn nål inn i triggerpunkter i pasientens muskulatur. Triggerpunkter er lokale spenninger eller knuter i muskulatur. 

Dry needling er en trygg og effektiv metode for behandling av stramme muskler i hele kroppen.

Ofte opplever man en «twitch», eller et «hopp» i muskulaturen når nålen treffer et triggerpunkt. Dette hoppet kan gi kortvarig smerte, som forsvinner når behandlingen av punktet er ferdig. Det er disse områdene vi ønsker å treffe. 

Behandlet muskulatur føles ofte støl etter behandling, i alt fra et par timer til en-to dager. Dette er en normal fysiologisk reaksjon, som går over av seg selv. Det er ingen alvorlige bibirkninger. Noen kan oppleve kvalme og svimmelhet under og/eller etter behandling, men det går fort over. 

Det er ikke farlig å bruke behandlet muskulatur selv om den føles støl.

Dry needling brukes i forbindelse med massasje. Du kan velge selv underveis i behandlingen om du bare vil ha massasje, en kombinasjon av massasje og nåler, eller bare nåler.
 

Priser

Massasje 55: 700kr
Massasje 25: 400kr
 

Vår massør, Victoria, har massasjekurs gjennom AFPT (akademiet for personlig trening). Kurset tok for seg grunnleggende teknikker og prinsipper og gav henne tittelen diplomert massør. Hun tilbyr først og fremst sportsmassasje, men også klassisk massasje dersom det er ønskelig. Ved sportsmassasje jobber hun gjerne direkte på muskelgruppene og behandlingen er ganske hard. Etter en slik behandling føler man seg lettere i muskulaturen da man frigjør spenninger i kroppen. Klassisk massasje er ikke like hard, men mer avslappende.

I tillegg er Victoria utdannet idrettspedagog og personlig trener gjennom Høgskulen i Sogn og Fjordane.

 

Timebestilling

Bestill time i resepsjonen, på mail til: viccy_hanstveit@hotmail.com eller på tlf. 993 36 940

Timer som blir avbestilt mindre enn 24t på forhånd vil bli fakturert
 

Greit å vite

Vennligst ta med egen handduk.
“Venterom” i resepsjonen.

 

Hva kan massasje hjelpe med?

Massasjen kan hjelpe deg med å slappe av og løse opp i spenninger i kroppen, få fart på lymfesystemet, samt bidra til optimal helse og velvære. Det kan være en fin måte å koble av fra en travel hverdag, eller jobbe mot bedring av spesifikke muskler etter feilbelastning eller skade.