Puls: Gruppetime

Puls: Gøyale og effektive gruppetimer

Puls er en av gruppetimene vi tilbyr hos Nr1 Fitness. Det er gøyale og effektive kondisjonstimer som passer for de aller fleste. Med enkle trinn og motiverende musikk er alt tilrettelagt for en ypperlig treningsøkt. Du finner Puls-timer i flere ulike intensitetsnivåer, lengder og varianter. Sjekk ditt senters timeplan for å se hvilke timer som er tilgjengelig for deg!

Hva er Puls-timer?

Du er garantert en fartsfylt gruppetime dersom du melder deg på en av våre timer som har «Puls» i navnet. Du kan forberede deg på enkle trinn som er satt til god og motiverende musikk, og vi har alltid en instruktør som veileder deg med energi og treningsglede.

timeplanen hos oss kan du finne både rene Puls-timer og kombinasjonstimer som har Puls-elementer med i treningsøktene. Vi har blant annet Step/Puls hvor man arbeider på en stepkasse, og Nr1 Dance/Puls som er en koreografert konsepttime hvor det er enkle dansetrinn med i økten. Vi har også økten Puls/styrke intervall, hvor man jobber vekselvis med kondisjonstrening og styrketrening.

Følg med på fargen på gruppetimen du booker deg inn på for å se hvilken intensitet den har. De timene med enklest trinn og lett til middels intensitet er grønne i timeplanen. Timene som er gule i timeplanen har noe høyere kompleksitet og gjerne noen vanskeligere trinn. De røde timene er effektive og tøffe treningsøkter som passer for alle som virkelig vil ta seg ut. Alle timene kan selvfølgelig tilpasses eget nivå og dagsform.

Les mer om våre kondisjonstimer her og våre kombinasjonstimer her.

Puls: Gruppetrening med kneløft

Ønsker du å prøve en gruppetime hos oss?

Vi har et stort utvalg gruppetimer på alle våre fullskala-sentre. Dette er bemannede sentre som i tillegg tilbyr blant annet PT-tjenester, kurs, livsstilsendring og fullt utstyrte treningssentre. Du finner ditt nærmeste treningssenter her, og du finner enkelt timeplanen inne på hvert senter for å se hvilke timer som tilbys. Dersom du ønsker å prøve en gruppetime hos oss før du melder deg inn, så kan du som ikke har vært medlem før, prøve Nr1 Fitness helt gratis før du bestemmer deg. Vi har nemlig gratis prøvetime! Dersom du er klar for å melde deg inn, går du enkelt til innmelding her. Du kan også melde deg på ved å klikke på knappen under. Velkommen til oss!