Treningssenteret er stengt – livet til Einar er ikke det samme uten

Einar (93) har mistet gnisten etter at treningssenteret hans ble stengt i mars.

Dette er en liten historie om Einar, som er medlem på Nr1 Fitness Stord. Einar er veldig viktig for senteret, og omtales som et æres-medlem på Nr1 Fitness Stord. Uten Einar er ikke treningssenteret det samme, og Einar er heller ikke den samme uten treningssenteret.


Einar sin daglige rutine var å komme seg på senteret, ro litt på sin egen romaskin, med egne håndtak, for å trene styrke. Dette gjorde han som regel 5 dager i uken. Han slo av en prat med folk han kjenner, og hadde alltid et godt ord å si om de som var på jobb. Han er litt av en spøkefugl, og er alltid ved godt mot.

I alle fall når han får kommet seg på trening.

Blogg3-crop-400

Rutinen snudd på hodet

Nå er den daglige rutinen til Einar snudd opp ned. Livet hans er ikke det samme, og familien ser at han mister den gnisten han hadde. Heldigvis har han et godt nettverk rundt seg, og vi vet han blir tatt godt vare på, selv om hverdagen nå er annerledes.

Som så mange andre, trenger Einar å komme seg på trening igjen. Dette er utrolig viktig for han og mange flere.

Einar har fått seg litt treningsutstyr hjemme, og er flink som opprettholder treningen! Allikevel mangler han den turen med “bilen” sin til treningssenteret, turen i heisen, ansatte som holder døra for han, og som smiler lurt til han i fra resepsjonen. Og som spøker litt med han. Han mangler den kontakten han har med andre medlemmer, både unge og eldre. Dette fellesskapet er borte.

Blogg1

Det handler ikke kun om trening

“Vi håper så inderlig at vi snart kan få åpne dørene for Einar, og andre i hans situasjon. Det handler ikke om kun den treningen. Det handler om å komme seg ut, være sosial, bevege seg og holde helsa i sjakk! Dette er en viktig del av livet for veldig mange”, sier Renate, daglig leder på Nr1 Fitness Stord.

“Vi er selvfølgelig glade for det myndighetene har gitt pålegg om stenging når det var behov for det, men nå er det på tide og åpne opp. Det skal vi gjøre med så gode rutiner at alle skal føle seg trygge på trening”, sier Renate, som gleder seg til å åpne dørene igjen.

 

Vi i Nr1 Fitness sender en stor virtuell klem til Einar, og andre som savner å gå på treningssenter uansett grunn! Takk til Einar og Nr1 Fitness Stord som delte denne historien med oss 🙂

Klarer du ikke å vente med å trene, men trenger motivasjon til å komme i gang?

For bare 149,- i måneden, uten bindingstid, kan du få tilgang til vårt online treningstilbud. Der finner du treningsvideoer, kostholdsråd, og alt du trenger for å holde treningen i gang hjemmefra!