toppbilde

Stine Bråten Pedersen

Jeg elsker å motivere andre til å nå sine mål. Det er viktig for meg at du som kunde opplever både mestringsfølelse og treningsglede.

UTDANNING:

– studerer PT ved høyskolen i kristiania.

– jobber som instruktør og er kurset i basic styrke,tabata, Nr1consepter og JB yoga.

Mitt største interesseområde er videre opptrening etter skader og/eller fysiske plager. Kontrollert mobilitetstrening og styrketrening står meg nært.

Jeg startet på denne utdannelsen for å bli flinkere til å ta vare på meg selv og for å kunne få nok kompetanse til å bistå andre. Ingenting gleder meg mer enn å hjelpe noen til å få en bedre livstil, finne treningsgleden og nå målene sine.

Jeg har selv erfaring med en drastisk livstilsendring og opptrening etter skader. Så kjenner personlig til viktigheten av riktig type trening, næringsrik kost og en generelt aktiv livsstil.

Jeg er opptatt av at du som kunde skal bli ivaretatt på best mulig måte utifra dine behov og målsettinger. Men jeg stiller også krav til deg. For uansett hva slags endring du ønsker så må du jobbe for den. Til gjengjeld vil du oppleve både mestringsfølelse og treningsglede på vei til målet ditt!

Jeg kan ikke gå veien FOR deg men jeg skal definitivt gå den MED deg!

Ta kontakt så setter vi opp en time!

Mvh Stine B. Pedersen