toppbilde

Wibeke Henriksbø

Utdanning
– Personlig Trener, Safe Education
– Treningsveileder, Safe Education
– Kurs: Baseløft, Safe Education
– Kurs: Trening med egen kroppsvekt (Calisthenice ), Safe Education
– Kurs: Kettelbell
– Lisensiert Livea instruktør

– Mental trener
.

Trening har alltid vært en stor del av mitt liv, og dette er noe jeg prioriterer svært høyt. Jeg har drevet med mange ulike treningsformer opp gjennom årene, lagidretter, friidrett, løping og turn. Jeg begynte tidlig å trene styrke og kondisjon på treningsenter. Dette har jeg utviklet videre med fokus på trening med egen kroppsvekt både innendør og utendørs, motbakke løp som Stoltzen Opp og halv Marathon løp. Videreutvikling av forskjellige treningsformer og nye trender, står høyt i fokus hos meg.

Trenger du hjelp til å komme igang, en som pusher deg, følger seg opp og motiverer deg for å nå dine mål, bygge muskler, bli en bedre løper, trene med kun egen kroppsvekt eller vektreduksjon? Jeg hjelper deg med inspirasjon, motivasjon og oppdatert kunnskap.

Sammen kan vi jobbe med effektiv med funksjonell trening basert på dine behov og forutsetninger. Jeg går 100% inn for å formidle treningsglede som gir framgang. Det er ingenting som er umulig, det umulige tar bare litt lengre tid. Jeg ønsker gjerne å få deg til å prestere ditt beste, nå målene dine raskere eller ta treningen din til ett nytt nivå.