trening

Trening

Trening med Nr1 Fitness

Nr1 Fitness - et fullstendig treningstilbud

Styrketrening på egen hånd, eller kondisjonstrening på sykkel eller tredemølle. På Nr1 Fitness bestemmer du selv hvordan du vil trene og når du vil trene. De fleste av våre treningssentrene har åpent hele døgnet, alt du trenger er nøkkelkortet ditt.

Vet du ikke helt hvilken trening som er best for deg? Sett opp en time med personlig trener, eller benytt deg av en gratis oppstartstime (gjelder fullskalasentre) og få den hjelpen og motivasjonen du trenger.

Nr1 Fitness er også perfekt for deg som liker gruppetrening, og vil tilbyr også seniortrening på våre fullskalasentre.

Gruppetrening på Nr1 Fitness

Nr1 Fitness tilbyr et stort utvalg av ulike gruppetimer både for nybegynnere, middels trente og godt trente. Gruppetrening passer for alle, vi hjelper deg med å finne timene du vil ha best utbytte av, enten du liker zumba, yoga, puls, spinning, pilates eller styrketrening. Det er mange fordeler med å delta på gruppetimer. Mange opplever at de yter mer når de trener sammen med andre og føler en større trygghet når de trener under veiledning. I tillegg er det sosialt, motiverende og gøy. For å opprettholde gode treningsvaner over tid er det viktig å trives med trening. Prøv derfor ulike timer og finn de gruppetimene du trives best med.

Hos Nr1 Fitness finner du over 30 ulike gruppetreningskonsept. Vi hjelper deg med å finne de gruppetimene som passer deg best. Velg riktig nivå under.

NYBEGYNNER

For deg som er helt ny anbefaler vi å begynne med de grønne og grå timene på timeplanen. Grønne timer kan være både kondisjon og styrketimer, men er alle lagt opp for nybegynnere. Det vil si ekstra fokus på teknikk, enklere koordinasjon og mulighet for individuell tilpasning.

Grå timer har fokus på kropp og sjel. På disse timene benytter man egen kroppsvekt og matte. Vi kombinerer øvelser med fokus på pust, bevegelighet og styrke i hovedsaklig kjernemuskulatur. Grå timer er gode avspenningstimer som samtidig gir økt styrke og smidighet.

På både grønne og grå timer har vi lav terskel for å delta. Dette er uavhengig av alder, kjønn, vekt eller lignende. Klikk her for informasjon om øvrige tilbud for deg som er nybegynner.

Når du føler deg komfortabel med de grønne og grå timene, kan du prøve deg på de gule timene som er for middels trente. Les mer om timer for middels trente her.

MIDDELS TRENT

For deg som er middels trent har vi et stort og variert treningstilbud. Du kan med fordel kombinere de gule timene med grønne og grå gruppetimer. De gule timene tar høyde for at du har noe tidligere erfaring med lignende aktivitet. Likevel er det lav terskel for å delta på disse. Vi tilbyr både styrketrening og kondisjonstrening med gult nivå. Instruktøren har stort fokus på riktig teknikk, og intensitet og vanskelighetsgrad vil variere og kunne tilpasses. Det er viktig med variasjon i treningen, varier derfor mellom grønne, grå og gule timer. Mange opplever for eksempel at de får et større utbytte av å delta på grønne timer etter en tids trening, da man mestrer de ulike teknikkene bedre.

Når du føler deg komfortabel med de gule timene anbefaler vi deg å ta steget videre til timene for godt trente. Les mer her.

GODT TRENT

For deg som er godt trent har vi flere ulike alternativer for både styrketrening og kondisjonstrening. Disse timene har rød farge på timeplanen. Her vil du oppleve en høyere intensitet og større krav til kondisjon og styrke. Her er det ingen krav til koordinasjon, men det er en fordel om du har trent en del tidligere. Når det er sagt er et mange relativt utrente som deltar på røde timer, da man kan styre intensiteten selv på flere av disse timene. Vi anbefaler alltid å kombinere harde timer med mildere timer (gul, grå og grønn) for et best mulig treningsutbytte.

Treningstilbudet vil variere fra treningssenter til treningssenter.

Nr1 Fitness Xpress - for den uavhengige

Liker du å trene for deg selv med kondisjon og styrketrening? Da er et av våre Nr1 Fitness Xpress sentre noe for deg! Du kan også bestille timer med en av våre personlige trenere som kan hjelpe med treningsprogram og motivasjon.

Les mer om de forskjellige gruppetimene, personlig trener og de andre treningsformene som Nr1 Fitness tilbyr, eller finn ditt nærmeste Nr1 Fitness treningssenter og bli medlem i dag!