barn og familietrening

Barn og familie-trening

Barn og familie-trening

Familietrening (alle aldre) 

Her inviterer vi til trening for voksen og barn. Det vil være øvelser tilpasset ulike aldre og fokus på mestring, moro og samhold mellom barn og voksen. En leken time for barn som lurer på hva vi voksne gjør på trening og som vil ha tid med den voksne. Timen har et lett nivå og behagelig musikk. Denne timen kan du møte på arrangementer eller fast på timeplanen. Timen kan variere i lengde (30-45-60).

 

Familietrening (fra 10 år)

Her inviterer vi til trening for voksen og barn over 10 år. Det vil være øvelser tilpasset barn som begynner å øke kroppskontrollen og kan henge med litt mer mot det vi gjør på vanlige gruppetimer. Det er fokus på mestring, moro og samhold mellom barn og voksen. En leken time for barn og unge som lurer på hva vi voksne gjør på trening og som vil ha tid med den voksne. Timen har et mildt nivå og behagelig musikk. Denne timen kan du møte på arrangementer eller fast på timeplanen. Timen kan variere i lengde (30-45-60).

 

Familie Yoga

Her tar vi med oss barna inn i den magiske verden hvor vi opplever, puster, beveger oss og lytter til kroppen. Vi lærer barna å undre, utforske og akseptere seg selv og sin egen kropp. Å delta sammen med en voksen gjør at vi kan leke, kose oss og oppleve sammen. Her kan man også lære redskaper som både barn og voksen kan ta i bruk i hverdagen mot både stress, angst og ulike påkjenninger. Timen kan variere i lengde (30-45-60).

For egne kurs for barn og ungdom, se kurs her. Danselek, Barsel, Styrkelappen for ungdom og Gruppetrening for ungdom