Pilates

Pilates

Pilates er styrketrening for både kropp og sjel. Med en kombinasjon av bevegelser, pust og kroppskontroll, får du trent hele kroppen, selv om det er kjernemuskulaturen som står i fokus. Finn ditt nærmeste Nr1 Fitness treningssenter med pilates og bli med på neste time!

Hvordan er en pilatestime hos Nr1 Fitness?

En pilatestime hos Nr1 Fitness utfordrer kjernemuskulaturen, balansen og holdningen din med spesifikke øvelser hvor du er i konstant bevegelse. Mens du utfører pilatesøvelsene, vil du bli gjort oppmerksom på hvordan du skal bruke pusten i samsvar med bevegelsene.

Pilates krever mye kroppskontroll og krever et indre fokus under hele timen. Dette kan være uvant for mange, men når du får tak på det, gir det enormt gode resultater både for kropp og sjel.

Pilatestimen begynner gjerne litt forsiktig for å gjøre deg oppmerksom på kroppen din og aktivere kjernemusklene. Etter hvert blir øvelsene mer utfordrende, både for styrken og balansen din. Avslutningsvis vil det være avspenning og pusteøvelser.

Er pilates noe for deg?

Pilates på Nr1 Fitness er for deg som ønsker å forbedre styrke og fleksibilitet i kroppen samt oppnå en bedre holdning og kroppsforståelse. Pilatesøvelser får deg til å jobbe dobbelt, det vil si at du ofte trener styrke i én muskel, mens du strekker ut en annen. Fokuset på kjernemuskulaturen hjelper deg med å forme musklene på mage, rumpe og lår.

Du vil aldri bli lei av å gå på pilatestimer. Når du har mestret én pilatesøvelse, finnes det alltid en ny versjon av øvelsen, som bare er litt forskjellig og litt vanskeligere enn den du akkurat fikk til.

Selv om det er den første pilatestimen din, kommer du til å svette og kjenne at du har vært på trening. Etter hvert som du utvikler kroppsbevisstheten din, vil du klare å fullføre pilatesøvelsene med 100 % presisjon.

Ikke nøl med å spørre om tips og råd fra pilates-instruktøren, for eksempel hvis du har skader eller er gravid. Det finnes mange alternative øvelser eller enklere versjoner, slik at du får trent pilates uten skadelig belastning.

Hvis du liker å trene pilates, bør du også prøve yoga-timer.

Har du lyst til trene pilates? Meld deg inn i ditt nærmeste Nr1 Fitness treningssenter og få full tilgang til alle treningsfasiliteter og gruppetimer. Du får også gratis veiledning av en personlig trener slik at du kommer skikkelig i gang med treningen!