timeplaner

Puls

Puls

Puls-timer er kondisjonstrening som bruker enkle aerobic grunnsteg for at du skal nå målene dine. Puls er en effektiv og gøy treningsopplevelse som passer for de fleste. Finn ditt nærmeste Nr1 Fitness treningssenter i Bergen med puls-trening og bli med på neste time!

Hvordan er en Puls-time hos Nr1 Fitness?

Puls er en form for aerobic med noe enklere koreografi. De enkle Puls-timene foregår uten mye hopp, løp og vanskelig koreografi. Dette er timer som alle kan henge med på. De Puls-timene med vanskeligere nivå, kombinerer gjerne øvelser med og uten hopp og har en høyere intensitet på kondisjonstreningen.

Puls-timen begynner gjerne med en kort oppvarming, før du vil få pulsen opp og svetten til å renne i hoveddelen. Avslutningsvis blir det nedtrapping og enkel utstrekking.

Du kan gjerne kombinere puls med styrketrening for å få en fullstendig treningsøkt.

Er puls-trening noe for deg?

Puls er for deg som ønsker å utvikle kondisjonen uten å tråkke i det uendelige på en sykkel eller jogge på en tredemølle. I en Puls-time vil du få treningsmotivasjon både av inspirerende instruktører, den fengende musikken, og de andre folkene rundt deg.

Finn Puls-timen som passer best for deg. En gul Puls-time passer for alle, og er et spesielt godt sted å begynne for deg som nettopp har begynt å trene. En rød Puls-time er for deg som er middels til godt trent og liker kondisjonstrening med høy intensitet.

Du bestemmer selv hvor hardt du vil ta i på en Puls-time. Instruktøren vil motivere deg til alltid å yte litt ekstra, men du vet selv hvor grensene dine går. Ved å utføre grunnstegene med høyere og høyere intensitet, vil du gjennom Puls-timen forbedre kondisjonen din gradvis og til nye høyder.

Liker du Puls-timer, kan du også prøve Basic Step eller Fit Total. Dette er også timer med enkle trinn og god intensitet.

Har du lyst til å gå på puls-trening? Meld deg inn i ditt nærmeste Nr1 Fitness treningssenter og få full tilgang til alle treningsfasiliteter og gruppetimer. Du får også gratis veiledning av en personlig trener slik at du kommer skikkelig i gang med treningen!