Spinning

Spinning

Spinning

Ønsker du å få pulsen opp og kjenne at lårene og rumpa brenner? Da er spinning noe for deg! Effektiv kondisjonstrening på spinningsykkel i sal med motiverende instruktører og energisk musikk. Finn ditt nærmeste Nr1 Fitness senter  og bli med på neste time!

Hvordan er en spinning-time hos Nr1 Fitness?

Spinning foregår inne i sal på spinningsykler med en instruktør som pusher deg gjennom forskjellige stående og sittende øvelser. Det begynner med lett oppvarming, før motstanden på sykkelen skrus opp og du får muligheten til å utfordre både puls og muskler. Avslutningsvis er det nedkjøling og utstrekking rundt sykkelen.

Du kan trene spinning både morgen og kveld, men det er spesielt populært som morgentrim. Du kan finne spinning-timer som varer i 30, 45 og 60 minutter. Noen treningssentre har også ekstra lange spinning-timer på 90 minutter, eller spinning med ekstra høy intensitet.

En kort spinning-time kan fungere ypperlig som oppvarming til både egentrening og styrketrening i gruppe. De lengre spinning-timene er en fullverdig treningsøkt i seg selv.

Husk å ta med godt med vann og svettebånd eller håndkle. Du kommer til å svette!

Er spinning noe for deg?

Spinning er for deg som vil ha effektiv og ukomplisert kondisjonstrening. Ønsker du trening hvor du oppnår høy forbrenning og utvikler pulsen din? Da er spinning din type trening.

Det som er fint med spinning er at du lett kan tilpasse timene til ditt nivå. Du skal ikke konkurrere med instruktøren eller han ved siden av deg. Konkurrer med deg selv og du vil se at spinning er en behagelig, men samtidig effektiv treningsform, både for nybegynner og de mer erfarne.

Har du aldri vært på spinning før? Velg en grønn spinning-time. Her vil du bli vist hvordan du  stiller inn sykkelen slik at du sitter korrekt. Du får også en innføring i riktig teknikk og bruk av sykkelen.

Hvis du har vært mye på spinning før, bør du prøve de røde spinning-timene. Disse timene har høy intensitet og veksler mellom hvileperioder og intensiv kondisjonstrening.

Har du lyst til å være med på spinning? Meld deg inn i ditt nærmeste Nr1 Fitness treningssenter og få full tilgang til alle treningsfasiliteter og gruppetimer. Du får også gratis veiledning av en personlig trener slik at du kommer skikkelig i gang med treningen!