Yoga

Yoga

Trener du yoga, kan du forbedre livskvaliteten din. Yoga reduserer stress, samtidig som du trener muskler, balanse og bevegelighet. Finn ditt nærmeste Nr1 Fitness senter som holder yoga og bli med på neste time!

Hvordan er en yoga-time på Nr1 Fitness?

En yoga-time hos Nr1 Fitness er en dynamisk type yoga. Det betyr at du vil bevege deg mye i yogatimen, men det er enkle bevegelser som ikke krever mye koordinasjon. Fokuset er øvelser som utfordrer styrken din, fleksibiliteten og balansen. Du vil også etter hvert få bedre kroppskontroll og bli oppmerksom på hvordan du puster.

Tradisjonelle yogaøvelser settes sammen med nyere kombinasjoner og yoga-timene er i stadig utvikling. Hvis du sliter med skader eller er gravid, kan yogaøvelsene tilpasses slik at du fremdeles får utbytte av treningen.

Yoga-timen begynner gjerne med å få kroppen i riktig sinnstilstand og koble ut omverden med forsiktige øvelser. Etter hvert vil du bli utfordret med øvelser som har større fokus på balanse og styrke. Akkurat hvilke øvelser som brukes vil variere fra senter til senter. Timene avsluttes med avspenning.

Er yoga noe for deg?

Yoga på Nr1 Fitness treningssentrene er effektivt for deg som trenger en mental avkobling fra en ellers stressende hverdag. Det er også ypperlig trening for deg som vil utvikle og forbedre bevegelighet, balanse og statisk styrke.

Når du trener yoga begynner du gjerne med enkle versjoner av øvelsene. Etter hvert som du blir mer komfortabel med yoga, vil du kunne bygge på øvelsene og gjøre mer komplekse sammensetninger.

Uansett om det er første yoga-timen, eller om du har holdt på lenge, kan vi love deg at du vil svette og kjenne på musklene at du har vært på trening.

Det er også mulig å få tips og råd fra yoga-instruktøren hvis du har skader eller er gravid, slik at du kan få alternative yogaøvelser. På den måten kan du fortsette å trene yoga, uten skadelig belastning.

Hvis du liker å trene yoga, bør du også prøve pilatestimer.

Har du lyst til å trene yoga fast? Meld deg inn i ditt nærmeste Nr1 Fitness treningssenter og få full tilgang til alle treningsfasiliteter og gruppetimer. Du får også gratis veiledning av en personlig trener, slik at du kommer skikkelig i gang med treningen!