Zumba

Zumba

Zumba er aerobic og dansefitness blandet sammen til en fengende treningstime med latinske rytmer og godt humør. Zumba er så gøy at du ikke legger merke til at du faktisk trener. Finn ditt nærmeste Nr1 Fitness treningssenter med Zumba og dans deg i form med oss!

Hvordan er en Zumba-time hos Nr1 Fitness?

Zumba-timene hos Nr1 Fitness varierer fra instruktør til instruktør. Noen setter sammen Zumba-trening med mye kombinasjoner og masse hoftevrikking, mens andre kan bli påvirket av både indiske og latiske rytmer i musikkvalget. Uansett hvilken Zumba-instruktør du har, kan du forvente deg en forrykende gøy treningstime som vil få deg til å svette, smile og le om hverandre.

Zumba begynner gjerne med enkle bevegelser for å gi kroppen beskjed om at nå skal du danse. Deretter er det bare å slippe seg løs til rytmene og la hemningene ligge igjen hjemme. Til slutt blir det avkjøling og uttøying.

Er Zumba noe for deg?

Zumba er for deg som liker å danse, eller for deg som ønsker mer varierte kombinasjoner enn det du gjerne finner i en tradisjonell puls- eller aerobics-time. Med Zumba får du en morsom og energisk treningstime som du vil komme tilbake til igjen og igjen.

Gjennom dansen, vil Zumba få deg til å trene både intervall- og motstandstrening uten at du tenker over det. Dansetrinnene er lånt fra latinske danseformer som merengue, salsa, samba, reggaeton, cumbia, flamenco og magedans. Og ikke tro at du trenger å være et geni på dansegulvet for å henge med på Zumba-timer.

Selv om du er med på din første Zumba-time, burde du ikke ha noen problemer med å følge med på trinnene. Dansestegene og bevegelsene lærer du fort.

Det kan forekomme hopp og andre krevende bevegelser som kan være utfordrende for enkelte personer, spesielt om du sliter med skader. Det er derimot ingen problemer at du tilpasser bevegelsene til det du orker. Det viktigste er å ha det gøy til musikken, uansett hvilken alder eller form du har!

Hvis du liker Zumba, bør du også prøve dansetimene!

Har du lyst til å danse Zumba? Meld deg inn i ditt nærmeste Nr1 Fitness treningssenter og få full tilgang til alle treningsfasiliteter og gruppetimer. Du får også gratis veiledning av en personlig trener slik at du kommer skikkelig i gang med treningen!