finn treningssenter

Kurs og PT-grupper

Kursoversikt - 2020

Kurs: Danselek 2-3 år

Her leker vi til og med musikken. Hver time er delt inn i dans, lek og motorikk. Vi bruker kroppen vår både til å følge musikken, men også øve oss på nye bevegelser. Hva kan beina våre gjøre? Og armene? Hvilke retninger kan vi bevege oss? Hvordan kan vi bevege oss sammen? Vi bruker musikk mange barn vil kjenne igjen, og kanskje dere voksne hører noen kjente strofer. Vi bruker hele rommet og litt utstyr. Kurset er for både jenter og gutter.

Maks deltakere: 10 barn per instruktør

Pris: kr 1200,-
Varighet: 12 ganger à 45 min + felles avslutning

Kurs: Danselek 4-6 år

Her leker vi og danser til musikk. Hver time er delt inn i dans, lek og motorikk. Vi vil lære å bruke kroppen vår til bevegelse og se hvor mye gøy vi kan finne på. Noen øvelser vil vi gjøre sammen, men andre hver for oss. Barna vil lære ulike danser og vi legger også inn lek. Her skal vi både lære hverandre å kjenne, samtidig som vi gjør nye ting. Kanskje ditt barn får noen nye venner. Både gutter og jenter er velkommen på danselek.

Maks deltakere: 12 barn per instruktør

Pris: kr 1200,-
Varighet: 12 ganger à 45 min + felles avslutning

Kurs: Gruppetrening 7-10 år

Har du barn som ønsker å være med deg å trene? Vi tilbyr gruppetrening kurs for barn. Her får de prøve seg på ulike treningsformer innenfor gruppetrening som utfordrer både kondisjon, styrke, koordinasjon og bevegelighet. Sosial, gøy og variert trening i trygge omgivelser med instruktør. Kurset er for både jenter og gutter og tilpasses aldersgruppen.

Maks deltakere: 15 barn

Pris: kr 1200,-
Varighet: 12 ganger à 55 min 

Kurs: Gruppetrening 11-14 år

Har ditt barn lyst å begynne med gruppetrening, men er for ung for ordinært medlemskap?

Vi tilbyr gruppetrening kurs for barn. Her får de prøve seg på ulike treningsformer innenfor gruppetrening som utfordrer både kondisjon, styrke, koordinasjon og bevegelighet. Sosial, gøy og variert trening i trygge omgivelser med instruktør. Kurset er for både jenter og gutter og tilpasses aldersgruppen.

Maks deltakere: 20 barn

Pris: kr 1200,-
Varighet: 12 ganger à 55 min

Kurs: Skadeforebyggende trening 10-15 år

Dette kurset er rettet mot idrettsaktive barn som ønsker å forebygge, eller kanskje allerede har skader relatert mot idrett. I denne alderen er det mye mengdetrening samtidig som kroppen er i vekst, noe som ofte skaper ubalanse og skader. Her vil hovedfokuset være å styrke kroppen og øke kroppskontroll og teknikk slik at kroppen er bedre rustet til å tåle idrett og bevegelser. Kurset holdes av personlig trener med erfaring mot skader og opptrening.

Ta kontakt om dere ønsker skadeforebyggende kurs for deres idrettslag lokalt.

Maks 12 deltakere.

Pris: kr 1200,-
Varighet: 8 ganger à 55 min

Kurs: Barseltrening for mor og barn

Kurset er for deg som er i barselpermisjon og ønsker å komme i form etter svangerskapet. Her trener vi både kondisjon og styrke med fokus på ulike utfordringer man kan oppleve som følge av svangerskap og fødsel. Her tilrettelegger vi treningsøkten med babyen i salen.  Kurset går over 10 ganger med en til to økter i uken (ulike alternativ på sentrene)

Maks deltakere: 12 voksne + babyer

Pris: kr 1200,-
Varighet: 10 ganger à 60 min

Kurs: Barneyoga 7-10 år

Gjennom ulike øvelser, lek og avspenning vil vi lære hvor viktig pusten er, at man skal få lov å kjenne på egne følelser og hvor gøy det er å bruke kroppen. Fokus på kombinasjon av ro og tilstedeværelse, bevegelse, tøying og lek med yoga. “Det er ikke så farlig, det er bare yoga”

Maks deltakere: 10 barn

Pris: kr 1200,-
Varighet: 8 ganger à 45 min

Kurs: Barneyoga 11-14 år

Gjennom ulike øvelser, lek og avspenning vil vi lære hvor viktig pusten er, at man skal få lov å kjenne på egne følelser og hvor gøy det er å bruke kroppen. Fokus på kombinasjon av ro og tilstedeværelse, bevegelse, tøying og lek med yoga. “Det er ikke så farlig, det er bare yoga”

Maks deltakere: 10 barn

Pris: kr 1200,-
Varighet: 8 ganger à 45 min

Kurs: Yoga

Travel hverdag? Høye skuldre og stivhet i kroppen? Vanskelig å finne tid til deg selv? Dette kurset er det perfekte avbrekk i en travel hverdag. Med begrenset antall plasser vil hver enkelt deltager få mer ro og tettere oppfølging. Vi går dypere i temaet pust, og hver time har et fast tema for. eks hjerteåpner. Du trenger ikke å ha trent yoga tidligere for å delta og vi stiller med tepper, blokker og matter. Har du egen yogamatte anbefaler vi deg å ta denne med. Kom i god tid til timen slik at du får «landet» litt.

Maks deltakere: 10 stk

Pris: kr 1200,-
Varighet: 8 ganger à 60 min

Kurs: Basistrening

Basistrening legger grunnlag for all annen trening. Vi trener hele kroppen, med hovedfokus på kjernemuskulatur. Her er det tett oppfølging og fokus på den enkeltes utvikling. Timen holdes av personlig trener og avsluttes med 30 min samling hvor vi serveres frukt og tar opp ulike tema. Her blir du en del av en gruppe med tett samhold og et godt miljø. Dette kurset egner seg like godt for nybegynnere som for topptrente, da treneren tilrettelegger for ditt nivå.

Maks 14 deltakere

Pris: kr 1200,-
Varighet: 6 ganger à 1,5 t

Kurs: Livea livsstil

For deg som vil ned 10-50 kg. Rask vektnedgang med fokus på varig livsstilsendring. Gruppe med inntil 16 deltakere. Vi treffes en dag i uken for leksjon, trening og oppfølging.

Pris: kr 6 990,-
Varighet: 16 uker à 2 timer per gang

Kurs: Livea Xpress

For deg som vil ned 4-10 kg. Hovedfokus på trening med korte, inspirerende leksjoner. grupper på inntil 6 deltakere treffes to ganger i uken med personlig trener.

Pris: kr 4 990,-
Varighet: 8 uker à 60 min per gang

Kurs: Livea oppfølging

Dette er et kurs for dem som har gått på Livea livsstilskurs tidligere.Kurset er for alle, uavhengig om man akkurat har avsluttet livsstilskurset eller om det er flere år siden man deltok. Hensikten med kurset er å hjelpe deltakerne videre i prosessen med en varig livsstilsending. Vi vil vektlegge utfordringer man møter på i forbindelse med en livsstilsendring, og hvordan få den nye livsstilen til å passe inn i hverdagen.

Pris: kr 2 990,-
Varighet: 8 uker

Kurs: SPA yoga

Dette kurset har fokus på sammenhengen mellom valg, opplevelser, følelser, tanker, reaksjoner, spenninger og pust. Kurset er for deg som trenger egentid, trenger å roe ned, finne energi og gnisten igjen. Kanskje du sliter med tankekjør og stress og trenger å finne kontakt med deg selv. Pusten er nøkkelen til alt.

Her brukes oljer og kroppskontakt.

Pris: kr 1 800,-
Varighet: 6 ganger à 2 timer

Kurs: PT-gruppe STERKERE!

Vi tilbyr 3 nivåer på PT gruppe STERKERE:

Nivå 1: For de som er ny i styrkerommet og ønsker å bli sterkere
Nivå 2: For dem som har erfaring fra styrketrening og ønsker å sette seg nye mål
Nivå 3: For dem som har deltatt på PT gruppe sterkere nivå 2 og ønsker å pushes til nye høyder

Kurset holdes av PT, som vil gi deg tett oppfølging, personlig diettplan og treningsopplegg.

Vi har fokus på egentrening og egen utvikling mot nye mål. Her jobber vi dedikert med mål om å oppnå en sterkere kropp og å etablere gode treningsrutiner for tiden videre. Hver uke gjennomføres to økter med gruppen, samt egentrening, og hver deltaker vil få tilpasset kostholdsveiledning.

Maks 6 deltakere per kurs.

Pris: kr 3 500,-
Varighet: 6 uker (2 ganger uke)

PT grupper som tilbys i Nr1 Fitness

PT grupper er timer som krever klippekort. Tren i små grupper på maks 12 personer sammen med personlig trener til en VILL pris! 10 klipp: 500,-

PT gruppe Bootcamp

Bootcamp er gøy, effektiv, variert og enkel trening. Hver økt er spesialdesignet av personlig trener og øktene vil derfor variere og du vil garantert ikke kjede deg. Du trener i en liten gruppe hvor personlig trener vil motivere deg og hjelpe deg til å pushe dine grenser.

PT gruppe Boksing

Boksetrening på sekk er trolig noe av den beste treningen du kan tilføre overkroppen. Dette er funksjonell trening på sitt beste hvor armer, skuldre, rygg, hofte og mage blir mye brukt. Mange sliter med dårlige skuldre, betennelse og andre ledd og muskelsmerter. Boksetrening kan herde deg og og gjøre deg mer robust til å tåle hverdagens utfordringer. I tillegg til dett er det effektiv selvforsvarstrening for de som ønsker det. Treningen passer for alle. Du kan selv styre tempoet og intensiteten i øktene. Du vil få bedre teknikk, økt utholdenhet og mer eksplosiv styrke. Vi jobber maks 2 stk på hver sekk. Treningen inneholder: Oppvarming, ulike teknikker – bokserunder – styrke og uttøying. Personlig trener vil motivere, pushe og veilede deg gjennom treningsøkten.

PT gruppe Mobilitet/bevegelighet

En 45-60 min rolig time hvor du får god veiledning av personlig trener. Denne timen har fokus på mobilitet, bevegelighet, stabilitet og kontroll. Mobilitetstrening er et viktig verktøy for å øke bevegeligheten – spesielt i en stillesittende hverdag. I tillegg er det et viktig verktøy i forbindelse med styrketrening. Dette er en time som anbefales alle for å få en bedre hverdag uten skader og vondter. En PT gruppe som passer for alle.

PT jogge/løpegruppe

En 60 min time som foregår ute. Vi tilbyr en joggegruppe for nybegynnere, og en litt tøffere løpegruppe for de som allerede har løpt litt. Joggegruppen er en time som alle kan være med på hvor vi veksler mellom å gå og jogge i intervaller. Løpegruppen holder man høyere intensitet hvor vi varierer med ulike intervaller og løpsteknikk. Det er sosialt å løpe i en jogge/løpegruppe, og vi motiverer hverandre.