Nybegynner

Nybegynner

Som nybegynner hos Nr1 Fitness skal du føle deg godt ivaretatt. Når du melder deg inn på et Nr1 Fitness fullskalasenter vil du få en gratis oppstartstime med PT du kan benytte deg av. På denne timen vil du få omvisning på senteret, gjennomgang av timeplan, og en personlig trener vil gi deg et enkelt treningsprogram slik at du får en trygg og god start. Til denne timen stiller du i treningstøy og joggesko – ta gjerne med en flaske vann og hengelås til garderobeskap.

Vi har flere ulike gruppetimer som passer deg som er ny. Les mer her.

For deg som helst vil trene på egenhånd har vi et stort utvalg av både styrke- og kondisjonsutstyr. Her vil du få god opplæring på din oppstartstime. Ønsker du tettere oppfølging over en periode, kan vi anbefale å investere noen timer med en personlig trener. Les mer her. Uavhengig av hvilke aktiviteter du velger, anbefaler vi å trene 2-3 ganger per uke. Det er lurt å variere både intensitet og treningsform, og våre personlige trenere hjelper deg gjerne med dette.

Våre ansatte er alltid tilgjengelig for å hjelpe dersom du måtte ha spørsmål. På denne måten håper vi at du som er ny vil få en trygg og god start hos oss.