Basisball

Basisball

I en Basisball-time bruker du en god, gammeldags medisinball for å få opp pulsen i kondisjonstreningen og for å utfordre deg selv i styrkeøvelsene. Basisball er ypperlig trening både for nybegynnere og erfarne treningsfolk. Finn ditt nærmeste Nr1 Fitness senter som har Basisball-timer, og bli med på moroa!

Hvordan er en Basisball-time hos Nr1 Fitness?

I Basisball-timene til Nr1 Fitness velger du ut din egen medisinball, eller basisball, som du bruker i løpet av hele treningstimen. Gjennom forskjellige øvelser sammen med medisinballen vil du trene alt fra styrke og mobilitet til kondisjon og balanse.

Du velger selv hvor stor basisball du ønsker å trene med. Er det din første treningsøkt, kan du gjerne begynne med en lettere basisball og gradvis jobbe deg oppover i vekt.

Basisball kommer i fire forskjellige varianter, Basisball Raw, Basisball 4×4, Basisball Atletic og BasisBall CentreCore.

Er Basisball noe for deg?

Når du selv velger tyngden på basisballen, er det essensielt opp til deg hvor hard treningen skal bli. Derfor passer Basisball-timer både for deg som er ny og for deg som allerede trener mye.

Skal du prøve Basisball for første gang, anbefaler vi Basisball CenterCore. Denne timen er rolig, inneholder ikke så mange øvelser og fokuserer på balanse og kjernemuskulaturen. Du utvikler kontroll og stabilitet. Timen bygger på Body&Mind prinsippet som brukes i timer som Pilates og Yoga.

Basisball Raw er en time som passer alle uansett form og alder. Her vil du hovedsakelig bli utfordret på styrketrening sammen med medisinballen, mens du også får trent kondisjon og balanse.

Ønsker du mer fokus på kondisjon, bør du prøve Basisball 4×4. Dette er en intensiv kondisjonstime som bruker basisballen til å få pulsen din opp til nye høyder.

Basisball Athletic er en høyintensiv intervall time (HIIT). I dette konseptet kompbinerer vi basisball, hoppetau, kjegler og JumpBox. En “allround” time inspirert av atletiske bevegelsesmønstre fra idretten.

 

Har du lyst til å trene Basisball? Meld deg inn i ditt nærmeste Nr1 Fitness treningssenter og få full tilgang til alle treningsfasiliteter og gruppetimer. Du får også gratis veiledning av en personlig trener slik at du kommer skikkelig i gang med treningen!