Treningscruise med Nr1 Fitness

Gjør høsten ekstra minnerik – bli med oss på et forrykende treningscruise i september!

Etter tre fantastiske arrangementer ombord på Fjordline gjør vi det igjen, vi inviterer deg med på treningscruise 12.-14. september fra Bergen!

For deg som bor på østlandet vil cruiset gå tur-retur fra Langesund 13.-15. september.

Tid for både trening og fest!

12. september kaster vi loss fra Bergen. Med oss ombord har vi instruktører fra inn- og utland som står klare for å gi dere mange gode treningsopplevelser.

Timene vi arrangerer ombord er tilpasset alle nivåer. Du velger selv hvor mange timer du vil melde deg på og om du vil trene alle eller noen av dagene. Setter du pris på litt andre aktiviteter tilbyr vi bingo og massasje ombord. I år har vi også med oss flere samarbeidspartnere som står på stand alle dager. Her blir det gode tilbud og smaksprøver fra blant andre Nutramino og Livea.

Fredag 13. september blir det temakveld og førsteklasses underholdning fra våre ansatte. Årets tema er “Glitter & gold”! Ta på seg finstasen og nyt en velfortjent fest!

Lørdag ankommer vi Bergen midt på dagen, før vi ankrer kan du nyte en god frokost ombord og delta på timer helt fram til ankomst.

Mange har allerede booket – igjen!

For flere av våre medlemmer, og ikke-medlemmer, har denne turen blitt en god tradisjon. Mange har sikret seg plass på årets cruise i år igjen, og anbefaler turen på det sterkeste.

“Cruiset er veldig gøy! I år skal jeg og samboeren min være med for 3. året på rad. En helg full av underholdning, trening, svette og moro. Et flott initiativ fra Nr1 Fitness!“
Camilla Fossberg

“Treningsfest fra A til Å! Bare smil og masse latter, noe for alle på planen! Fantastisk personale fra Nr1 Fitness som gjør dette til et magisk arrangement“.
Kristine Storesund

“God stemning, masse folk og kjempeartige økter!“
Øyvind Storesund

Bestill billetten din nå for å sikre deg plass på årets store begivenhet!

Bestill din billett her!

 

Priser

Fra kr 590,- ved bestilling før 31. mars
Gjelder standard innvendig lugar så lenge det er ledige rom.
Fra kr 790,- ved bestilling etter 31. mars
Gjelder standard innvendig lugar så lenge det er ledige rom.

Prisen inkluderer 2 netter ombord tur-retur Bergen, alle treningstimer og underholdning i regi Nr1 Fitness. Prisen gjelder per person når 2-4 personer reiser sammen.

Vi anbefaler at måltider ombord bookes samtidig som billetten.

 

Har du noen spørsmål? Ta kontakt på cruise@nr1fitness.no

To smilende jenter i treningsklær, tommelen opp mot kamera