toppbilde

Åpningstider Nr1 Fitness Bjørge

Åpningstider

Nr1 Fitness Xpress Bjørge har åpent mellom kl 05.00 – 24.00, 365 dager i året.

Alle våre medlemmer får utstedt sitt private nøkkelkort, som gjør at du står helt fritt til å velge når du måtte ønske å trene. Senteret er i all hovedsak ubemannet, men personell vil være å treffe på ulike tidspunkt i løpet av uken.

De fleste ønsker å trene mellom 09.00 -21.00, men er du en av de som har andre behov vil vi gjerne gi også deg muligheten til å gjøre noe positivt for helsen din. Ved å være tilgjengelig daglig mellom kl 05.00 – 24.00 året gjennom, håper vi at enda flere vil finne glede i trening.

Regler for bruk av medlemskort

For å kunne kombinere et langtidsåpent senter med lave medlemspriser, vil senteret være ubemannet størsteparten av tiden. For å kunne opprettholde tilbudet om langtidsåpne fasiliteter er vi avhengig av at medlemmene våre forholder seg til, og respekterer, underforstående regler for bruk av senteret i ubemannede perioder.
Medlemskortet er personlig og kan ikke lånes bort, man kan ei heller låse inn andre på eget kort. Misbruk av medlemskortet vil medføre et gebyr på kr 3000.
Medlemskortet må registreres ved inngangsdør av alle medlemmer under hvert enkelt besøk. Det vil si at man må trekke kortet selv om annet medlem bruker sitt kort til å åpne døren. Av sikkerhetsmessige årsaker skal det til enhver tid være registrert hvem som befinner seg i lokalet.
Alle medlemmer plikter å ha medlemskortet lett tilgjengelig under trening da det kontinuerlig gjennomføres sikkerhetskontroller.

Trivselsregler på Nr1 Fitness Xpress Bjørge

Ordinære trivselsregler er gjeldende også i ubemannede perioder.

Senteret skal kun brukes i henhold til dets formål som er trening. Uhensiktsmessig bruk av senteret vil ikke bli akseptert og kan føre til umiddelbar oppsigelse av medlemskap. Slike forhold kan for eksempel være bruk av narkotiske midler, alkohol, særs uanstendig oppførsel, hærverk og brudd på øvrige regler.

Området vil til enhver tid være overvåket og sikkerhetsselskap og ansatte vil foreta jevnlige kontrollrunder på senteret.

Vi ønsker deg en trivelig treningsøkt!

KONTAKT

Nr1 Fitness Xpress Bjørge
Bjørndalsstølen 2
5170 Bjørndalstre

Tlf: 55 16 57 00
Epost: kundeservice@nr1fitness.no

Åpent 05.00 – 24.00,
365 dager i året.

 

BETJENTE ÅPNINGSTIDER

Mandag:  Ubemannet

Tirsdag:   Ubemannet

Onsdag:  Ubemannet

Torsdag:  Ubemannet

Fredag:    Ubemannet

Lørdag:    Ubemannet

Søndag:   Ubemannet