Nr1 Fitness Myrkdalen

Myrkdalen

Nr1 Fitness Myrkdalen åpnet i desember 2021!

Den 11. desember 2021 åpnet vi dørene til vårt flotte treningssenter i hjertet av Myrkdalen, Nr1 Fitness Myrkdalen! Du kan trene mellom klokken 06 og 23, 365 dager i året hos oss. Det helt nye treningssenteret er på rundt 150 kvadratmeter og tilbyr det aller nyeste utstyret innen kondisjons- og styrketrening og funksjonell trening. Alt du trenger for å holde på treningsformen når du er på hytta!

Husk at du som medlem på andre Nr1 Fitness-sentre, for eksempel i Bergen, kan trene i Myrkdalen helt gratis! Trening hos Nr1 Fitness Myrkdalen er inkludert i alle xpress- og fullskala-medlemskap hos oss (gjelder ikke dersom du har lokalt medlemskap på ett senter). Meld deg inn hjemme og få gratis tilgang til trening på hytta!

Du finner senteret på Budeiehaugen, i helt nye lokaler. Her er det kort vei til alt Myrkdalen har å by på.

Nr1 Fitness er en av Norges største treningssenterkjeder med over 40 sentre over hele landet. Vi har Norges triveligste treningssentre og ønsker alle hjertelig velkommen til oss – uansett om man er topptrent eller helt ny på treningssenter, 85 år eller 15 år. Alle skal trives hos oss og være trygge på at vi jobber hver eneste dag for at du skal få den aller beste treningssenteropplevelsen!

Meld deg inn hos oss i dag og velg mellom rabattert lokalt medlemskap (kun tilgang til Nr1 Fitness Myrkdalen) med 6 eller 12 måneders avtaletid, eller vårt klassiske xpress-medlemskap (med tilgang til alle våre xpress-sentre)!

Velkommen til oss!

Se video av hvordan det ser ut på treningssenteret

Meld deg inn i dag

Kontakt

Nr1 Fitness Myrkdalen

Budeiehaugen
5713 Vossestrand

E-post: xpress@nr1fitness.no

Åpent 06.00 til 23.00 – 365 dager i året