Nr1 Fitness Myrkdalen

Myrkdalen

Nr1 Fitness Myrkdalen åpner i desember 2021!

I slutten av 2021 åpner vi dørene til vårt flotte treningssenter i hjertet av Myrkdalen, Nr1 Fitness Myrkdalen! Du kan trene mellom klokken 06 og 23, 365 dager i året hos oss. Det helt nye treningssenteret er på rundt 150 kvadratmeter og vil tilby det aller nyeste utstyret innen kondisjons- og styrketrening og funksjonell trening. Alt du trenger for å holde på treningsformen når du er på hytta!

Husk at du som medlem på andre Nr1 Fitness-sentre, for eksempel i Bergen, kan trene i Myrkdalen helt gratis! Trening hos Nr1 Fitness Myrkdalen er inkludert i alle xpress- og fullskala-medlemskap hos oss (gjelder ikke dersom du har lokalt medlemskap på ett senter). Meld deg inn hjemme og få gratis tilgang til trening på hytta!

Du finner senteret på Budeiehaugen, i helt nye lokaler. Her er det kort vei til alt Myrkdalen har å by på.

Nr1 Fitness er en av Norges største treningssenterkjeder med over 40 sentre over hele landet. Vi har Norges triveligste treningssentre og ønsker alle hjertelig velkommen til oss – uansett om man er topptrent eller helt ny på treningssenter, 85 år eller 15 år. Alle skal trives hos oss og være trygge på at vi jobber hver eneste dag for at du skal få den aller beste treningssenteropplevelsen!

Meld deg inn hos oss i dag og vær blant de første som får et fantastisk åpningstilbud!

Velkommen til oss i desember 2021 – akkurat i tide til skisesongen begynner!

Åpningstilbud: Kun 99,–/mnd

Meld deg inn på Nr1 Fitness Myrkdalen og tren for kun 99 kroner i måneden!

Du kan da trene på Nr1 Fitness i Myrkdalen superlav pris, med prisgaranti i 12 måneder. Bindingstid på 12 måneder starter når senteret åpner. Du får i tillegg utvidet trivselsgaranti, noe som innebærer at du kan melde deg ut 14 dager etter åpningsdato dersom du mot formodning ikke skulle være fornøyd med senteret.

Vi gleder oss til å se deg i desember!

Innmeldingsavgift på 250 kr tilkommer (inkludert nøkkelkort). Løpende avtale med 1 måned oppsigelsestid etter binding. Det er 12 måneder bindingstid. Lokal tilgang til treningssenteret i Myrkdalen.

Se video av hvordan det vil se ut på treningssenteret

Meld deg inn i dag

Kontakt

Nr1 Fitness Myrkdalen

Budeiehaugen
5713 Vossestrand

E-post: xpress@nr1fitness.no

Åpent 06.00 til 23.00 – 365 dager i året