Nr1 Fitness Ullevål

Ullevål

Velkommen til Nr1 Fitness Ullevål i hjertet av Oslo

Den 2. april 2022 åpnet vi dørene til vårt flotte treningssenter på Ullevål i Oslo, Nr1 Fitness Ullevål!

Nr1 Fitness har fått gleden av å starte treningssenter i de ærverdige lokalene til gamle Ullevål kino. Kinoen åpnet 2. januar 1928 med premierefilmen Jeg elsker deg. Frem til kinoen ble nedlagt i 1969 ble det vist utallige filmer i disse lokalene til god underholdning for tusenvis av mennesker i Oslo. Vi er stolt over å få muligheten til å åpne treningssenter her, og har derfor valgt å la filmmagien leve videre i lokalene. Se om du legger merke til det når du er innom!

Splitter nytt treningssenter

Hos oss kan du trene fra klokken 05 til 24, 365 dager i året. Det helt nye treningssenteret er over 1500 kvadratmeter og vil tilby både gruppetimer og det aller nyeste utstyret innen kondisjons- og styrketrening og funksjonell trening.

På Nr1 Fitness Ullevål kan du bli med på gruppetimer tilpasset alle nivåer. Senteret vil tilby gruppetimer som innendørs løping, kombinasjonstimer med løp/styrke, dagens økt og bootcamp! Alt er inkludert i medlemskapet ditt – helt uten ekstra kostnader.

Du finner senteret i Vestgrensa 2, i gamle Ullevål kino. Det er både buss- og trikkestopp rett utenfor døren til senteret, og kort vei til t-banen.

Nr1 Fitness er en av Norges største treningssenterkjeder med over 40 sentre over hele landet. Vi har Norges triveligste treningssentre og ønsker alle hjertelig velkommen til oss – uansett om man er topptrent eller helt ny på treningssenter, 85 år eller 15 år. Alle skal trives hos oss og være trygge på at vi jobber hver eneste dag for at du skal få den aller beste treningssenteropplevelsen!

Meld deg inn hos oss i dag!

Se 3D-video av treningssenteret

Se bilder av treningssenteret

Kontakt

Nr1 Fitness Ullevål

Ullevål kino
Vestgrensa 2
0851 Oslo

E-post: xpress@nr1fitness.no

Åpent 05-24 –  365 dager i året

Følg med på sosiale medier for informasjon om når vi er bemannet den første tiden!