Par som kysser

Verdens kyssedag!

I morgen er det verdens kyssedag – eller international kissing day. Så her er det bare til gjøre seg klar…

International kissing day ble opprettet som en påminnelse om  akkurat hvor deilig det kan være å bare kysse for å kysse.

 

Vi vil nå gi deg 10 gode grunner til å kysse masse i morgen

 

  1. Visste du at kyssing er bra for tennene dine? Når man kysser øker spyttproduksjonen i munnen og mineralene i spyttet rengjør og beskytter tennene dine.
  2. Når man kliner bruker man omtrent 34 ansiktsmuskler. En romantisk lite kyss kan forbrenne to kalorier, mens et tungekyss vil forbrenne fem. Kysser dere i et minutt sammenhengende kan du forbrenne 26 kalorier. Om dere kysser i en time kan du med andre ord droppe treningen, for da har du allerede forbrent 1560 kalorier! Snakk om motivasjon!
  3. Visste du at leppene våre er super sensitive og inneholder omtrent 10.000 nerver, og er derfor mer følsomme enn våre edle deler som inneholder omtrent 8000 nerver.
  4. Vet du hva som skjer med kroppen når du kysser  Hjertet ditt pumper fortere, det kommer mer oksygen til hjernen og pupillene dine utvider seg.
  5. Kyssinger er faktisk sunt. Man forbrenner kalorier, øker immunforsvaret og det kan bidra til at smerter i kroppen går over.
  6. Gjennomsnittlig bruker vi mennesker to hele uker av livet vårt på å kysse.
  7. Norske single har i gjennomsnitt kysset 29 mennesker i løpet av livet Vi kliner faktisk mer enn franskmennene, som kan vise til kysse-tallet 18.
  8. En tredjedel av oss bøyer hodet til høyre når vi kysser.
  9. Endorfinene som dukker opp i kroppen din mens du kysser er 200 ganger sterkere enn effekten av morfin. Det er grunnen til at du blir svimmel i topplokket etter et skikkelig vellykket kyss.
  10. Visste du at Eskimoer gnir nesen mot hverandre istedenfor å kysse?
Gutt og jente kysser ute i naturen

Happy kissing 🙂